Master Engineering Systems Deeltijd

studenten bij kraansimulatie met laptops
Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
Open Avond
Proefcollege, meelopen
 • 22nov
  Open Avond
  Arnhem - 18:00 - 21:00
 • 22nov
  Online Open Avond
  17:00 - 21:00

De opleiding start 1 september 2024

Binnen de Engelstalige deeltijd Master Engineering Systems kies je 1 van de 4 Mastertracks: Automotive Systems, Control Systems, Embedded Systems of Sustainable Energy. Met jouw masterstudie breng jij je engineering skills naar the next level.

Open Avond 22 november
 

Ontmoet je nieuwe netwerk!

Waarom kiezen voor de Master Engineering Systems aan de HAN? Nou, omdat je bij de HAN samen leert. Maakt niet uit hoe oud je bent en wat je ervaring is. Mensen in je klas kunnen je verder helpen, inspireren of nemen inzichten uit de praktijk mee. Dit begint al op de Open Avond, waar je docenten en studenten ontmoet. Een extra reden om naar de volgende Open Avond te komen op woensdag 22 november 2023!

35008 Master studenten werken met power grid

Waarom de HAN Master Engineering Systems?

Klaar voor de toekomst

Je werkt mee aan onderzoek en innovatie op het raakvlak tussen energie en mobiliteit van verschillende HAN-lectoraten.

studenten bekijken model

Carrièrekansen

Nutsbedrijven, ingenieursbureaus, proces- en productie-industrie, automotive sector, energieproviders, onderzoekinstituten of R&D-afdelingen; jij bent overal gewild.

automotive werkplaats practicum

Aansluiting bij de praktijk

Bedrijven als KEMA, TENNET, Alliander, Shell, IPCOS en OMRON ondersteunen met gastdocenten en projecten.

studenten zetten robot in doolhof

Keuze uit 4 specialisaties

Maak je keuze uit de 4 mastertracks. Zo word jij een echte specialist in jouw vakgebied.

automotive hydromotive

Tracks van de master engineering systems

De deeltijd Master Engineering Systems duurt 3 jaar en biedt 4 verschillende tracks. In de eerste 2 jaar vergroot je je kennis en vaardigheden. Het 3e jaar doe je een project in je werkpraktijk. Elke mastertrack bestaat uit een aantal modules en een project. Sommige modules volg je samen met studenten van de andere tracks.

 • Twee studenten werken aan auto op hefbrug

  Automotive Systems Track

  Mobiliteit is cruciaal voor de economie, maar leidt ook tot stijgende CO2 uitstoot. Dat vraagt om creatieve, duurzame oplossingen. En dat vereist weer hoogopgeleide, innovatieve engineers. Meld je aan voor de volledig Engelstalige deeltijd Mastertrack Automotive Systems en vul het gat in de markt!

 • 422005 Embedded Systems Engineering afstudeerproject van Stijn, een systeem programmeren voor in middenspanningskastjes. In uitvoering bij Qirion Alliander.

  Cyber-Physical Systems Track (vanaf sept '23)

  De Cyber-Physical Systems track is ontwikkeld in samenwerking met onze partners uit de industrie. Gedurende het programma voer je toegepast onderzoek uit dat gericht is op hun behoeften. Zo weet je zeker dat je de juiste kennis en vaardigheden hebt voor de arbeidsmarkt. Deze track is een samenvoeging van de tracks Control Systems en Embedded Systems.

 • studenten bij zonnepaneel lachen

  Sustainable Energy Track

  Duurzame, hernieuwbare energiesystemen zijn cruciaal voor de energietransitie. Om deze systemen te ontwikkelen en te verfijnen zijn gespecialiseerde engineers nodig. Wil jij aan de slag in dit veelgevraagde nieuwe vakgebied? Meld je aan voor de Engelstalige deeltijd Mastertrack Sustainable Energy!

 • studenten bij kraansimulatie

  Control Systems Track (tot sept '22)

  Engelstalige deeltijd Mastertrack Control Systems leert je alles over geavanceerde regelsystemen en technieken. Je brengt je technische vaardigheden naar een hoger niveau en beheerst het hele control proces van ontwerp tot evaluatie. Met jouw mastertitel leid jij innovatieprocessen.

 • studenten kijken en wijzen naar robot

  Embedded Systems Track (tot sept '22)

  Complexe industriële processen vragen om geavanceerde oplossingen, en die leer je in de Engelstalige deeltijd Mastertrack Embedded Systems. Je leert complexe dynamische systemen modelleren en intelligente systemen en slimme apparaten ontwerpen die je via software aan kunt sturen en laten leren.

Kom Kennismaken

Wil je meer informatie over deze master en de verschillende tracks? Kom naar de volgende Open Avond op woensdag 22 november 2023 en stel al je vragen aan onze docenten en studenten. Duurt dat te lang of wil je meer weten over je persoonlijke studieroute? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met een studieadviseur. Zo toets je al je verwachtingen voordat je een definitieve keuze maakt.

draw-cta-title

Anderen bekeken ook

Applied Data Science

Data is key in het bedrijfsleven. Resultaten inschatten, effecten van een behandeling voorspellen, bezettingsgraad van een hotel optimaliseren? Allemaal data-driven issues! Specialist worden in dit veelgevraagde vakgebied? Kijk of de Engelstalige deeltijd Master Applied Data Science bij jou past!

ict studenten project 1

Circulaire Economie

De economie waarin het gaat om winstmaximalisatie is voorbij. We moeten anders werken en produceren, met oog voor mens en milieu. Maar hoe? Met de Master Circulaire Economie deeltijd leer jij hoe je succesvol organisaties helpt om duurzamer te ondernemen. Jij bent een change agent!

90853 Overleg

Management & Innovatie in Maatschappelijke Organisaties

De maatschappelijke sector is volop in beweging. Transities en bezuinigingen vereisen flexibiliteit en creativiteit. Als Master Management en Innovatie in Maatschappelijke Organisaties ben jij de verandermanager die concrete vernieuwingen doorvoert met een beter maatschappelijk resultaat.

403098 foto van een kringgesprek tijdens de wasstraat bij de NEC lounge in het goffertpark

Contact

Contact us at HAN Technical Masters.
We're happy to help with all your questions!

Opening hours

Monday to Friday: 8:30 - 16:30

Prefer calling?

Telephone number: +31 26 36 58 215