Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
  • Vraag een adviesgesprek aan
    Stel al je vragen aan een specialist
  • ASK HAN
    We helpen je graag persoonlijk verder
  • Brochure aanvragen
    En bekijk thuis rustig het aanbod

Applied Data Science studeren

In de Master Applied Data Science ontwerp en implementeer je datagedreven oplossingen voor het innoveren van organisaties of het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Je leert denken en handelen op strategisch, tactisch en operationeel niveau en kunt problemen wetenschappelijk analyseren.

ict studenten project 1

Een master van 2 jaar werken en lerenDe opbouw van je studie

De deeltijd Master Applied Data Science duurt 2 jaar. Je hebt 1 dag per week les, verder leer je op je werkplek, in de online leeromgeving en samen met medestudenten, onderzoekers en professionals uit het werkveld. De opleiding werkt nauw samen met verschillende lectoraten. De studiebelasting is zo’n 20 uur per week. De totale studiebelasting is 60 ECTS.

twee docenten vergaderen met laptop

Programma Applied Data Science

In de Master Applied Data Science leer je data science technologieën toe te passen op praktijkvraagstukken. Je leert hoe je een vraagstelling vertaalt naar een data science oplossing. In het eerste jaar verbreed je je kennis en vaardigheden in de data science. Het tweede jaar pas je data science technologie toe in verschillende onderzoeksprojecten. Alles wat je leert, kun je direct toepassen in je eigen project op je werkplek.

Kom goed beslagen ten ijs

Alles wat je wilt en moet weten over de HAN deeltijd Master Applied Data Science.

hbo-ict studenten in overleg