Dit is je studie

In 2 jaar specialiseert u zich, vanuit de GGZ ůf AGZ, in 1 specifieke patiŽntencategorie. De Master Advanced Nursing Practice werkt nauw samen met instellingen, beroepsorganisatie V&VN-VS, IQ Healthcare Radboudumc, HAN kenniscentrum Duurzame Zorg en internationale universiteiten.

studenten luisteren

De opbouw van uw studie

Binnen uw eigen specialisatie ontwikkelt u zich in de breedte en in de diepte. Uw persoonlijke leerplan staat centraal in de opleiding tot verpleegkundig specialist (voorheen nurse practioner). Vooraf geeft uw werkgever in een functieprofiel aan wat hij of zij van u verwacht. De master speelt in op deze specifieke leeruitkomsten.

Programma

De Master Advanced Nursing Practice focust op de taakgebieden patiŽntenzorg, verpleegkundig leiderschap en professionalisering en profilering. Deze 3 taakgebieden beslaan in totaal 10 leereenheden. U heeft 1 dag per week les, verder leert u vooral op de werkplek. De werk-studiebelasting is zo’n 45-50 uur per week. De totale EC is 120.

Verpleegkundig Specialist in BeeldAfgestudeerden van de Master Advanced Nursing Practice

In het abstractboekje†“Verpleegkundig specialist in beeld”†vertellen studenten die nu afstuderen†over hun onderzoek en werkzaamheden binnen hun eigen patiŽntengroep. Het geheel geeft tevens een goed beeld van de diversiteit en de kwaliteiten van de huidige verpleegkundig specialist.

studenten lachen

Wilt u zich verder professionaliseren?

Ontdek hoe de Master Advanced Nursing Practice u verder helpt in uw werk.

docent legt uit aan studenten

Volgende pagina:†Kom goed beslagen ten ijs

Alles wat u wilt en moet weten over de HAN duale Master Advanced Nursing Practice.

studenten overleggen en lachen buiten