Aanmelden Master Advanced Nursing Practice

Bedankt voor uw interesse in deze masteropleiding. Wij ontmoeten u graag bij de HAN. Het studiejaar begint officieel op 1 september. Uw aanmelding gebeurt in een aantal stappen, wacht daarom niet te lang.

Toelatingsvoorwaarden
Check de toelatingsvoorwaarden op de site. Voldoet u daaraan? Dan kan uw werkgever een opleidingsplaats voor u reserveren. Of u kunt solliciteren op een vacature als vios (verpleegkundige in opleiding tot specialist). Is uw naam doorgegeven aan de opleiding, dan nodigt de opleiding u uit voor een online intakegesprek.

Eerst een adviesgesprek 
Voldoet u aan de toelatingsvoorwaarden maar heeft u nog vragen? Vraag dan een adviesgesprek aan. U ontvangt zo snel mogelijk bericht van de opleiding.

Aanmelden via Studielink
Bij een positief intakegesprek met de opleiding kunt u zich aanmelden via Studielink.

Start uw aanmelding via Studielink

LET OP!
Je kunt je dus via Studielink aanmelden. Alleen van 23 november tot en met 12 december kun je jouw inschrijving bij de HAN niet inzien of beheren. Ook medewerkers van de HAN kunnen dat dan niet. Dat komt omdat we overstappen op een nieuw systeem voor het verwerken van aanmeldingen en inschrijvingen bij de HAN. Heb jij je aangemeld tussen 23 november en 12 december, dan krijg je dus pas na 12 december een bevestiging van inschrijving.

Bevestiging en aanmelding
Na aanmelding via Studielink ontvangt u binnen een paar werkdagen per post en e-mail de bevestiging van uw aanmelding. De opleiding neemt daarna contact met u op over het verdere verloop van de toelatingsprocedure.

Heb jij je aangemeld tussen 23 november en 12 december, dan krijg je na 12 december een bevestiging van inschrijving.

Definitieve inschrijving
Heeft u de gehele toelatingsprocedure met goed gevolg doorlopen dan bent u definitief ingeschreven voor de opleiding.

Nog niet helemaal zeker?Kom naar de Open Avond!

Past deze opleiding echt bij jou? Ontdek het tijdens de volgende Open Avond! Volg de voorlichtingen en vraag onze studenten en docenten het hemd van het lijf. Wat wil jij nog over deze opleiding weten?

28612 studenten luisteren in les