Aanmelden Master Advanced Nursing Practice

Bedankt voor uw interesse in deze masteropleiding. Wij ontmoeten u graag bij de HAN. Het studiejaar begint officieel op 1 september. Uw aanmelding gebeurt in een aantal stappen, wacht daarom niet te lang.

Toelatingsvoorwaarden
Check de toelatingsvoorwaarden op de site. Voldoet u daaraan? Dan kan uw werkgever een opleidingsplaats voor u reserveren. Of u kunt solliciteren op een vacature als vios (verpleegkundige in opleiding tot specialist). Is uw naam doorgegeven aan de opleiding, dan nodigt de opleiding u uit voor een online intakegesprek.

Eerst een adviesgesprek 
Voldoet u aan de toelatingsvoorwaarden maar heeft u nog vragen? Vraag dan een adviesgesprek aan. U ontvangt zo snel mogelijk bericht van de opleiding.

Aanmelden via Studielink
Bij een positief intakegesprek met de opleiding kunt u zich aanmelden via Studielink.

Start uw aanmelding via Studielink

Bevestiging en aanmelding
Na aanmelding via Studielink ontvangt u binnen een paar werkdagen per post en e-mail de bevestiging van uw aanmelding. De opleiding neemt daarna contact met u op over het verdere verloop van de toelatingsprocedure.

Definitieve inschrijving
Heeft u de gehele toelatingsprocedure met goed gevolg doorlopen dan bent u definitief ingeschreven voor de opleiding.

Nog niet helemaal zeker?Kom naar de Open Avond!

Past deze opleiding echt bij jou? Ontdek het tijdens de volgende Open Avond! Volg de voorlichtingen en vraag onze studenten en docenten het hemd van het lijf. Wat wil jij nog over deze opleiding weten?

28612 studenten luisteren in les