Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Open Avond
Proefcollege, meelopen
 • 22nov
  Open Avond
  Nijmegen - 18:00 - 21:00
 • 22nov
  Online Open Avond
  17:00 - 21:00

Dit is je studie

In 2 jaar specialiseert u zich, vanuit de GGZ óf AGZ, in 1 specifieke patiëntencategorie. De Master Advanced Nursing Practice werkt nauw samen met instellingen, beroepsorganisatie V&VN-VS, IQ Healthcare Radboudumc, HAN kenniscentrum Duurzame Zorg en internationale universiteiten.

Masterstudenten kijken en luisteren aandachtig tijdens een les onderzoek van de opleiding tot verpleegkundig specialist

De opbouw van uw studie

Binnen uw eigen specialisatie ontwikkelt u zich in de breedte en in de diepte. Uw persoonlijke leerplan staat centraal in de opleiding tot verpleegkundig specialist (voorheen nurse practioner). Vooraf geeft uw werkgever in een functieprofiel aan wat hij of zij van u verwacht. De master speelt in op deze specifieke leeruitkomsten.

Docent Juri Krivzov geeft uitleg tijdens de les over onderzoek aan twee studenten van de Master Advanced Nursing Practice

Programma

De Master Advanced Nursing Practice focust op 3 taakgebieden: patiëntenzorg, verpleegkundig leiderschap, en professionalisering en profilering. Deze 3 taakgebieden beslaan in totaal 10 leereenheden. U heeft 1 dag per week les, verder leert u vooral op de werkplek. De werk-studiebelasting is zo’n 45-50 uur per week. De totale EC (European Credits) is 120.

Onderzoek? Innovatie?
 

Laat u inspireren door Verpleegkundig Specialisten van nu

Wat doen Verpleegkundig Specialisten? Waar werken ze? Tot welke innovaties  komen ze? In 'Verpleegkundig specialist in beeld'  vertellen de in 2020 aan de HAN afgestudeerde Verpleegkundig specialisten over hun onderzoek en werkzaamheden binnen hun eigen patiëntengroep.

291813 fotocollage met studenten. Verpleegkundig specialist

Wilt u zich verder professionaliseren?

Ontdek hoe de Master Advanced Nursing Practice u verder helpt in uw werk.

520005 Les onderzoek met docent op de achtergrond - een portret van een student van de Master Advanced Nursing Practice (MANP) op de Groenewoudseweg 1 in Nijmegen.
draw-cta-title
Volgende pagina
 

Kom goed beslagen ten ijs

Alles wat u wilt en moet weten over de HAN duale Master Advanced Nursing Practice.

520008 Casuïstiekbespreking door een groepje studenten onder begeleiding van een docent op de Groenewoudseweg 1 in Nijmegen.