Voor je begint met Mondzorgkunde

Kom sfeer proeven tijdens de Online Open Dag voor Mondzorgkunde en maak kennis met je nieuwe leven. Studenten en docenten vertellen je graag meer over de opleiding, de studievereniging en de stad Nijmegen. Je bent welkom!


Online Open Dag gemist?

Weet je nog niet helemaal zeker naar welke hogeschool je wilt gaan of zit je nog te twijfelen over welke studie je wilt gaan volgen? Op 9 en 10 mei waren de Online Open Dagen van de HAN. Heb jij deze gemist? Bekijk dan snel de pagina voor meer informatie over de opleiding Mondzorgkunde!

Let op: je kunt je voor Mondzorgkunde helaas niet meer aanmelden voor studiejaar 2020-2021, omdat deze opleiding gebonden is aan een plaatsingsprocedure. Voor deze opleiding kun je je vanaf oktober 2020 weer aanmelden voor het studiejaar 2021-2022. 

Neem alvast een kijkje Virtuele rondleiding

Wil je alvast een kijkje nemen in het nieuwe gebouw van HAN Mondzorgkunde en Tandheelkunde van de Radboud Universiteit? Dat kan via een speciale virtuele rondleiding in Google Maps! 

Thuis op de bank met de feitenEen handig overzicht

Nog een nachtje slapen over je keuze voor Mondzorgkunde? Of wil je het er nog eens met je ouders over hebben? Download hieronder de factsheet voor Mondzorgkunde. Ook handig als je opleidingen wilt vergelijken! 

Dit staat in de factsheet: 

  • korte beschrijving van de opleiding; 
  • snel overzicht van de studie; 
  • overzicht van het beroepsperspectief; 
  • voordelen van studeren aan de HAN; 
  • praktische info over aanmelden, selectie en plaatsing. 

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Klaar voor je nieuwe leven?Studeren is niet alleen studeren

Als je gaat studeren, wacht er een nieuw leven. Natuurlijk studeer je voor later. Maar je wilt het ook leuk hebben. Dat kan bij HAN! Nijmegen is een echte studentenstad. Dus er is genoeg te doen. Begin sowieso met de HAN intro! Zo leer je stad alvast kennen. 

Hier gebeurt het!Samen op stap in Nijmegen

Nijmegen bruist van de activiteiten. De Vierdaagsefeesten, het culturele Kaaijfestival, musea, restaurants, de vele kroegen en cafés. Als je nog maar tijd hebt om te studeren!

Alweer een keuze: wij helpen je.Op kamers of thuis blijven wonen?

Meer vrijheid of minder kosten? Zelf bepalen wat en wanneer je eet of lekker thuis aanschuiven? De keuze tussen op kamers gaan en thuis blijven wonen is niet altijd gemakkelijk. Wij helpen je graag bij je keuze.

Volgende paginaPraktische info

Alle facts & figures van de opleiding Mondzorgkunde staan hier op een rijtje.