Meld je aan
De opleiding start 2 keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Kom langs
Open Avonden, Meeloopdagen etc.
 • 9maa
  Open Avond
  Nijmegen - 17:00 - 21:00

Dit is je opleiding Learning & Development deeltijd

Coachen en trainen, daar draait het om bij Learning & Development deeltijd. Je ontwikkelt zelf diverse leermethoden. En je leert ‘out-of-the-box’ denken en doen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Je helpt bij het verwerven van kennis en competenties die een leven lang inzetbaar zijn.

studenten werken samen docent kijkt toe

4 of 3 jaar studerenWat is de opbouw van Learning & Development in deeltijd?

Coachen en trainen, daar draait het om bij opleiding L&D deeltijd. Je ontwikkelt zelf diverse leermethoden. En je leert ‘out-of-the-box’ denken en doen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Je helpt bij het verwerven van kennis en competenties die een leven lang inzetbaar zijn.

De deeltijdopleiding Learning & Development in Organisations duurt ongeveer 4 jaar. Heb je een hbo- of wo-vooropleiding? Dan kun je de opleiding in 3 jaar afronden. Je kunt dan ook in februari starten. 
 

Een bachelor van 8 modulesFlexibele modules

Propedeuse, hoofdfase en afstuderen: de complete deeltijdopleiding Learning and Development in Organisations duurt 4 jaar. Met de juiste vooropleiding kun je vrijstelling krijgen voor 1 of meer modules. De volledige opleiding bestaat uit 8 modules van een half jaar. Elke week heb je een middag/avond les. Daarnaast besteed je zo’n 8 uur per week aan zelfstudie en hetzelfde aantal uren aan praktijkopdrachten. Uiteindelijk kies je een minor en maak je een afstudeeropdracht. Alles met succes afgerond? Dan kun jij aan de slag als trainer, opleidingsadviseur, consultant of leertrajectontwikkelaar. 
Heb je interesse in het volgen van een losse module? Kijk dan onderaan deze pagina. 

Studeren in open werkruimte

Studenten die je voorgingenEen dag uit het leven van deeltijdstudent Winston

Onze student aan het woord  Britt is blij met de stap die ze heeft gemaakt

In 2014 heeft Britt de opleiding Human Resource Management (HRM) cum laude afgerond.  Bijna 4 jaar later besloot ze na een aantal jaar werken weer te gaan studeren. Ze heeft de keuze gemaakt voor de deeltijdopleiding tot L&D-professional. “Ik ben ontzettend blij met de stap die ik heb gemaakt."

Student LD Testimonial Britt Brackenie

Ontdek de modules van Learning & Development in Organisations Programma Opleidingskunde deeltijd

Liever een losse module volgen?

De bachelor Learning & Development in Organisations bestaat uit 8 modules. Ben je geinteresseerd in de opleiding, maar wil je (nog) niet de hele bachelor volgen? Of wil jij je verder ontwikkelen op een specifiek vakgebied? Volg dan één of enkele van de volgende losse modules:

Heb je een vraag of wil je de mogelijkheden bespreken? Bel ons: (024) 343 05 00 of stuur een mail: Deeltijd.LnD@han.nl. We helpen je graag!

De nodige ervaring in huis?

Dan kun je waarschijnlijk vrijstellingen krijgen. Als je veel ervaring hebt en de juiste vooropleiding, kun je je opleiding inkorten. Meer weten? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Volgende paginaKom goed beslagen ten ijs

Alles wat je wilt weten voordat je begint.

student en docent op hoge rode bank