Ontdek International Business

Samen met studenten uit allerlei landen leren hoe het internationale bedrijfsleven in elkaar zit. Ontdekken hoe je nieuwe markten aanspreekt, strategische vraagstukken oplost en producten en diensten van grondstof naar klant krijgt. Met de hbo International Business kun je alle kanten op. Je denkt groot – want de wereld biedt elke dag nieuwe kansen. Iets voor jou? Kom kennismaken!

Twee studenten lachend met telefoon

Kom Online Proefstuderen

Wil je ervaren hoe het is om International Business te studeren? Kom dan online proefstuderen. Je volgt samen met aankomende studiegenoten een proefcollege van 13:45 tot 16:15 uur.

Meld je aan voor een van onderstaande data.

 • Dinsdag 11 mei
 • Dinsdag 18 mei
 • Dinsdag 25 mei

Online 1-op-1 gesprek

Wil je nog verder de diepte in? Jouw persoonlijke situatie bepreken met iemand van de opleiding International Business? Dat kan tijdens een online 1-op-1 gesprek. Ga in gesprek met een student of een docent en stel je vragen.

kantine-studeren

Sla 3 vliegen in 1 klap door mee te doen met College CoinsStudiekeuze maken met College Coins

Installeer de College Coins app op je mobiel en ga aan de slag met leuke challenges over het maken van een studiekeuze, de HAN en de omgeving en natuurlijk over de opleidingen zelf. De challenges staan voor je klaar in de app. Bij sommige challenges is het de bedoeling dat je iets inlevert, dit doe je via je eigen Edubook. Je hoeft de challenges niet allemaal tegelijk uit te voeren, je kunt zelf bepalen wanneer je met welke challenge aan de slag gaat. Tussendoor krijg je meldingen met reminders over interessante challenges. Lekker flexibel dus!

studeren

Volg de online Open Dag

Twijfel je nog over je studie International Business? Kan je knoop nog niet definitief doorhakken? Volg dan de Online Open Dagen van de HAN!

Maak kennis met ons!

 • Volg een online voorlichting;
 • Live chatten met docenten en studenten;
 • Bekijk leuke vlogs van studenten;
 • Benieuwd hoe het er op een Open Dag aan toe gaat? Bekijk de sfeerimpressie van Arnhem
Bezoekers Open Dag komen van de trap af gelopen

Samenkomen is een begin; bij elkaar blijven is vooruitgang; samenwerken is succes. ISB Community: van lokaal tot wereldwijd, altijd internationaal!

De International School of Business Community is een plek om je horizon te verbreden, het maximale uit jezelf te halen en de wereld om je heen te veranderen. Word lid van de Photography Club of het Debat Team, speel volleybal, voetbal en basketbal met studenten van over de hele wereld of woon een van onze vele door studenten georganiseerde Masterclasses bij. Kijk op onze Instagram-pagina voor aankomende evenementen en reizen, verhalen van studenten, alumni-ervaringen, reisinspiratie en dagelijkse updates. Deel je ideeën en je stem wordt gehoord!

GGM K33 kantine rode banken studenten

Thuis op de bank met de feitenEen handige brochure

Nog een nachtje slapen over je keuze voor International Business? Of wil je het er nog eens met je ouders over hebben? Download hieronder de brochure van International Business. Ook handig als je opleidingen wilt vergelijken!

Dit staat in de brochure:

 • korte beschrijving van de opleiding;
 • voor welke beroepen je wordt opgeleid;
 • een checklist of de opleiding bij je past;
 • suggesties voor andere opleidingen;
 • de voordelen van studeren aan de HAN;

Naast je studieStuderen is niet alleen studeren

Er staat jou straks ook een toffe studententijd te wachten, vol nieuwe vrienden en ervaringen. Check van te voren alvast wat je kunt verwachten. Wat is er naast je studie allemaal te doen in studentensteden Nijmegen en Arnhem? Ga je op kamers of niet? Hoe ontmoet je andere studenten? En waarom mag je de HAN intro niet missen? Lees snel verder.

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Volgende paginaPraktische info

Alle facts & figures van de opleiding International Business staan hier op een rijtje.

Internationale studenten overleggen met global goals