Open Up introductieweek
 

Welkom bij HBO-Rechten Arnhem!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer
De HAN opent haar deuren voor jou! 

Het programma

meer informatie

 • Aanmelden

  Complete introprogramma (verplicht en aanbevolen programma)

  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van HBO-Rechten? Meld je aan via onderstaande link. Na het formulier te hebben ingevuld kun je de betaling voldoen via de webshop. Als je betaald hebt, ben je aangemeld voor het introductieprogramma van maandag t/m donderdag.
  Voor de verplichte introdag op maandag hoef je je niet aan te melden.

   

  Open Up Festival

  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  Complete introprogramma

  De kosten voor het complete introprogramma bedragen €41,-.

   

  Schrijf je je voor 1 juli in voor het complete introprogramma? Dan maak je kans op een gratis Collegebundel aangeboden door Wolters Kluwer (voorgeschreven wettenbundel t.w.v. ongeveer €50,-).*

  De winnaar ontvangt op maandag 3 juli een e-mail. 

  *Voorwaarde: aanwezigheid tijdens de intro. Hier neem je ook jouw wettenbundel in ontvangst.

   

  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN. Haal je toegangsticket op in de Open Up Area.

 • Vragen

  Heb je vragen over de intro? Mail dan naar intro.vt.ar@han.nl.

 • Afmelden

  Mocht je toch niet mee kunnen doen met de opleidingsintro, dan kun je je afmelden bij Elizabeth Severins (intro.vt.ar@han.nl). Check vooraf wel even de annuleringskosten die genoemd worden in de algemene voorwaarden. Deze worden genoemd bij aanmelding via de webshop. 

Handige info

Veelgestelde vragen

Is de HAN intro verplicht? Hoe ziet het algemene programma eruit? Hoe kom ik op de HAN campus? Welke studentenverenigingen zijn er allemaal? Dat en meer lees je op de algemene pagina over de intro.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

Volg de intro op Instagram

Zo mis je niets!

444275 HAN-studenten aan een lange tafel met biertjes in een feesttent.

Hoe kom ik op de HAN?

De HAN campussen zijn goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campussen liggen op fietsafstand van het centrum en vanaf Station Heyendaal (Nijmegen) en station Presikhaaf (Arnhem) loop je er zo naartoe.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

Algemene voorwaarden

We stellen een paar belangrijke huisregels tijdens de introductieweek. Bijvoorbeeld over medische omstandigheden en veiligheid, maar ook over alcohol, drugs en roken. Doe je mee aan de HAN Intro, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden die we daarvoor hebben opgesteld.

docent wijst met pen naar papier

Wil jij niet op de foto?

Er worden tijdens de intro foto’s en video’s gemaakt om iedereen te laten zien hoe gezellig onze intro is. Heb jij daar bezwaar tegen? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of mail naar hanintro@han.nl.

Er is geen omschrijving beschikbaar

Benieuwd naar jouw klas? De klasindeling krijg je via de mail. 

Check
 

Is jouw inschrijving definitief?

Als je definitief ingeschreven staat bij deze opleiding, zie je in Studielink ‘ingeschreven’ staan. Je krijgt dan ook een mail van ons dat jouw inschrijving definitief is. Daarna ontvang je alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes