Open Up introductieweek
 

Welkom bij HBO-ICT Nijmegen!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus in Nijmegen en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer
De HAN opent haar deuren voor jou! 

Het programma

Studievereniging Xtend organiseert samen met de Academie IT en Mediadesign de introductieweek voor alle 1e jaarsstudenten van de opleidingen HBO-ICT en CMD. Deelname aan de intro is vrijwillig, maar deze week wil je niet missen! Hieronder lees je alvast de globale planning van de introductieweek.

meer informatie

 • Complete introprogramma

  De kosten voor het complete programma zijn €95,-. Hiervoor krijg jij als nieuwe student een super leuke ervaring om je nieuwe klasgenoten te leren kennen en om een beetje van het studentenleven te proeven.

 • Kosten

  Complete introprogramma

  De kosten voor het complete programma zijn €95,-. Hiervoor krijg jij als nieuwe student een super leuke ervaring om je nieuwe klasgenoten te leren kennen en om een beetje van het studentenleven te proeven.

 • Vragen

  Heb je vragen over de introductie van HBO-ICT? Neem dan contact op met de introcommissie van Xtend. Mail naar intro@svxtend.nl.

  Voor acute vragen over of tijdens de Intro kun je appen/bellen naar Stijn Holtus (voorzitter Nijmegen) +31 6 29 76 75 88.

 • Afmelden

  Mocht je toch niet mee kunnen doen met de opleidingsintro, dan kun je je afmelden bij de introcommissie. Mail naar intro@svxtend.nl. Check vooraf wel even de annuleringskosten in de algemene voorwaarden. 

 • Open Up Festival

  ​Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

Handige info

Veelgestelde vragen

Is de HAN intro verplicht? Hoe ziet het algemene programma eruit? Hoe kom ik op de HAN campus? Welke studentenverenigingen zijn er allemaal? Dat en meer lees je op de algemene pagina over de intro.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

Volg de intro op Instagram

Zo mis je niets!

444275 HAN-studenten aan een lange tafel met biertjes in een feesttent.

Hoe kom ik op de HAN?

De HAN campussen zijn goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campussen liggen op fietsafstand van het centrum en vanaf Station Heyendaal (Nijmegen) en station Presikhaaf (Arnhem) loop je er zo naartoe.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

Algemene voorwaarden

We stellen een paar belangrijke huisregels tijdens de introductieweek. Bijvoorbeeld over medische omstandigheden en veiligheid, maar ook over alcohol, drugs en roken. Doe je mee aan de HAN Intro, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden die we daarvoor hebben opgesteld.

docent wijst met pen naar papier

Wil jij niet op de foto?

Er worden tijdens de intro foto’s en video’s gemaakt om iedereen te laten zien hoe gezellig onze intro is. Heb jij daar bezwaar tegen? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of mail naar hanintro@han.nl.

Benieuwd naar jouw klas? De klasindeling krijg je via de mail.

Verzoeken bij elkaar in de klas

Wil je graag samen met een bekende van jou in dezelfde klas geplaatst worden? Je kunt dit aan ons doorgeven door uiterlijk zondag 13 augustus een mail te sturen naar onderwijsbureau.aim@han.nl. We doen dan onze uiterste best om daar rekening mee houden bij het indelen van de klassen. Je kunt alleen een verzoek per tweetal indienen. Vermeld in de onderwerpregel van je mail ‘Klasverzoek propedeuse HBO-ICT voltijd’. In je mail noem je de voor- en achternaam en studentnummer van jou en diegene met wie jij graag in de klas wilt zitten. Je ontvangt geen bevestigingsmail.

Check
 

Is jouw inschrijving definitief?

Als je definitief ingeschreven staat bij deze opleiding, zie je in Studielink ‘ingeschreven’ staan. Je krijgt dan ook een mail van ons dat jouw inschrijving definitief is. Daarna ontvang je alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes