Meld je aan
De opleiding hanteert reguliere startmomenten feb en sept
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Kom langs
Open Dagen, Activiteiten etc.
 • 20nov
  Open Dag - Campus
  Arnhem - 09:00 - 15:00
 • Activiteiten
  Plan nu een afspraak in

Voor je begint met de Engelstalige Embedded Systems Engineering

Is Embedded Systems Engineering in de Engelse taal de studiekeuze voor jou of twijfel je nog? Maak gewoon nader kennis met de studenten en docenten van de opleiding. Zij helpen je graag. En wat kun je verwachten van het studentenleven? Is Arnhem echt een toffe studentenstad? Jazeker!

28707 studenten zetten robot in doolhof

20 novemberKom naar de Open Dag van Embedded Systems Engineering

Past de Engelstalige Embedded Systems Engineering bij jou? Dat onderzoek je verder op de Open Dag! Proef op 20 november de sfeer op de Arnhemse campus en stel onze studenten en docenten je vragen, ga naar een voorlichting van deze studie of doe mee met de rondleiding. Of volg je liever de online voorlichtingen vanuit huis? Dat kan op 20 november ook!

336498 hybride waterstof elektrische bakfiets mika damen student Embedded Systems Engineering voor gebouw Ruitenberglaan 29

Kom de lessen testenProefstuderen: student voor 1 dag!

Benieuwd hoe het is om Embedded Systems Engineering in het Engels te studeren? Kom dan een dag proefstuderen! 

Je volgt samen met aankomende studiegenoten een aantal proefcolleges. Daarnaast staan er ook informatiesessies op het programma. 

Stel gerust al je vragen, bijvoorbeeld: 

 • Welke soort toetsen zijn er? 
 • Hoeveel dagen in de week heb ik les? 
 • Hoe is het om op kamers te wonen? 
 • Werk je veel in groepjes?

Voor Proefstuderen moet je nog even geduld hebben, maar soms is het mogelijk om nu al aan te sluiten bij reguliere praktijklessen die op de HAN plaatsvinden. Mocht je daarover nog vragen hebben, mail dan Ni-Kiki Hammink via onderwijsbureau.engineering@han.nl

32963 twee studenten in studiecentrum met laptop

VoorlichtingspresentatieBelangrijke informatie over deze opleiding in het Nederlands om te weten!

NXP zoekt talent!Aan de slag met Embedded Systems

“Microchips zijn tegenwoordig onmisbaar. En er zitten steeds meer functies op één chip.”, vertelt Martijn van der Linden woordvoerder van de NXP fabriek in Nijmegen. 

De komende jaren gaan veel NXP-specialisten met pensioen. Het innovatieve bedrijf is dus op zoek naar jonge talenten geschoold in embedded systems en mechatronica.

“Die young professionals bieden we stages, afstudeermogelijkheden en interessante banen met praktische uitdagingen. Dat doen we via het coachingstraject gericht op persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van talenten. Zo doen jonge mensen in enkele jaren veel ervaring op.”

De HAN speelt in op die vraag naar kenniswerkers met onder meer de opleiding Embedded Systems Engineering. Een goede motivatie voor jou om met deze opleiding te starten?

ict robot wagentje met draden en cam

Verbeteren van producten in de zorgHealth Concept Lab

Het Health Concept Lab (HCL) is een werkruimte voor 2e-jaars studenten Embedded Systems Engineering, Industrieel Product Ontwerpen, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Een half jaar lang draaien ze projecten op het gebied van de zorg. 

Het HCL is op de HAN in Arnhem. Hier komen ook opdrachtgevers en docent-onderzoekers om te overleggen. Studenten worden begeleid door onze docenten. Het zijn uitdagende multidisciplinaire opdrachten die de zorg kunnen verbeteren.

Dus als je een hart voor de zorg hebt, kun je straks ook meedoen aan het HCL!

zorgrobot tijdens iXbites

Thuis op de bank met de feitenEen handige factsheet

Twijfel je nog ver jouw Engelstalige studie Embedded Systems Engineering? Of wil je alles nog eens rustig nalezen? Download hieronder de factsheet (brochure) van Embedded Systems Engineering. Ook handig als je opleidingen wilt vergelijken!   

Dit staat in de factsheet:  

 • Korte beschrijving van de opleiding
 • Voor welke beroepen je wordt opgeleid
 • Checklist of de opleiding bij je past; 
 • Suggesties voor andere opleidingen 
 • Voordelen van studeren aan de HAN
131728 Witte vlag met HAN logo tijdens de open dag

HAN SolarboatStudenten racen op zonne-energie!

ConnectrNieuw innovatielab gericht op energie en mobiliteit

Vanaf eind 2021 opent het Connectr Innovatielab gericht op Energie en Mobiliteit. Momenteel wordt er druk gewerkt aan ontwerp en invulling. Maar tot het zover is, staan de hybride leeromgevingen op het IPKW in Arnhem, de locatie van het nieuwe lab op een externe campus van de HAN, allesbehalve stil.

In de hybride leeromgevingen werken (internationale) studenten Embedded Systems Engineering, Automotive, Elektrotechniek, Industrieel Product Ontwerpen, Technische Bedrijfskunde en Werktuigbouwkunde samen met onderzoekers en ondernemingen aan maatschappelijke vraagstukken.

265636 Conceptbeeld hal Connectr

Naast je studieStuderen is niet alleen studeren

Er staat jou straks ook een toffe studententijd te wachten, vol nieuwe vrienden en ervaringen. Check van te voren alvast wat je kunt verwachten. Wat is er naast je studie allemaal te doen in studentensteden Nijmegen en Arnhem? Ga je op kamers of niet? Hoe ontmoet je andere studenten? En waarom mag je de HAN intro niet missen? Lees snel verder.

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Praktische info

Alle facts & figures van de opleiding Embedded Systems Engineering staan hier op een rijtje. 

Studenten in automotive lab streetdrone