Meld je aan
De opleiding hanteert reguliere startmomenten feb en sept
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Kom langs
Open Dagen, Activiteiten etc.
 • 20nov
  Open Dag
  Arnhem - 09:00 - 15:00
 • Activiteiten
  Plan nu een afspraak in

Jouw toekomst met Embedded Systems Engineering in de Engelse taal

Je hebt je diploma van je Engelstalige Embedded Systems Engineering op zak? En wat dan? Een baan vinden is eenvoudig. Ja, echt waar! Er is veel vraag naar embedded systems engineers: 100% van onze afgestudeerden vindt binnen een jaar internationaal werk. Word embedded systems engineer. Ontdek de specifieke beroepen!

28707 studenten zetten robot in doolhof

Wat kun je worden met Embedded Systems Engineering in de Engelse taal?

Met een diploma Embedded Systems Engineering kun je banen vinden in de commerciële en publieke sector. Je vaardigheden zijn nodig om slimme, gebruiksvriendelijke machines en apparaten te ontwikkelen. Bijvoorbeeld bij productfabricage, onderzoeksinstituten of engineeringpartners. Van de energie- en agrarische sector en industriële automatisering tot marine, machinebouw en het ‘Internet of Things’: er staan genoeg vacatures ‘Embedded Systems Engineering’ open!

 • Studenten in leslokaal elektro practicum

  Service-engineer

  Is er storing, bijvoorbeeld in een machine in een chipfabriek? Een stilstaande productielijn kost al gauw tonnen per uur. Als service-engineer ken je je producten door-en-door en los je vakkundig het probleem op. Je start je diagnose op afstand door in te loggen op het systeem van de klant en zo nodig ben je razendsnel ter plaatse. Bovendien stel je proactief technische verbeteringen voor om toekomstige storingen te voorkomen.

 • 46657 elektrotechniek expo temperatuur

  Embedded Software Engineer

  Als Embedded Software Engineer maak je deel uit van de afdeling softwareontwikkeling. Je werkt mee aan het ontwerp en de realisatie van embedded systemen. Je doet dit in teamverband onder leiding van een projectleider, samen met senior software engineers en software architecten. De werkzaamheden variëren van het specificeren, ontwerpen, implementeren tot en met het in bedrijf stellen en kwalificeren van embedded systemen

 • 268595 Chip van Semiconductor Packaging

  Software of hardware ontwikkelaar

  Als software of hardware ontwikkelaar bedenk en ontwikkel je software en (digitale) elektronica voor elektrische producten. Dit doe je met microcontrollers. Je gaat voor gebruiksvriendelijk, maar ook voor technisch verantwoord en financieel haalbaar. Klantvereisten en specificaties zijn cruciaal. Je teamgenoten zijn ingenieurs en professionals uit andere disciplines.

 • 39175 studeren aan de HAN, FEM commerciele economie, accountancy, finance

  Software Workpackage Manager

  Je gaat in deze functie de software projectleider rollen invullen voor de lopende en nieuwe sensor ontwikkelingen. In deze rollen ben je verantwoordelijk voor het tijdig, kosteneffectief en met de juiste kwaliteit opleveren van gekwalificeerde software producten. Je maakt deel uit van het project management team waarbij je de software ontwikkeling vertegenwoordigd en nauw samenwerkt met de andere discipline managers.

 • 253046 Weergave van IT code op laptopscherm

  Technisch adviseur

  Als "tolk" maak je data bruikbaar. De politie wil bijvoorbeeld camerabeelden opvragen van een tijd of locatie. Of wil specifieke informatie uit camerabeelden filteren. Beide vereisen verschillende manieren om gegevens te verwerken. Je advies- en programmeervaardigheden maken het allemaal mogelijk.

Doorstuderen na Embedded Systems Engineering in de Engelse taal?

Wil jij na je opleiding Embedded Systems Engineering verder studeren? Mogelijkheden genoeg en niet ver van huis! Daarnaast kun je via het alumninetwerk van de HAN in contact komen met internationale bedrijven en onderzoeksinstituten. Al gedacht aan de Engelstalige HAN Master Engineering Systems, die bestaat uit een aantal tracks?

 • Mastertrack Embedded Systems

  Algoritmen, performance, hardware, ontwerp- en documentatiemethoden: het komt allemaal aan bod in de Engelstalige mastertrack Embedded Systems. Voor nóg meer verdieping en specialisme.
 • Mastertrack Sustainable Energy

  De energiesector staat voor een enorme opgave: zorgen voor een duurzame energievoorziening. Deze mastertrack leidt je op tot ingenieur van de toekomst. Je onderzoekt en ontwikkelt energiesystemen die efficiënter, betrouwbaarder en klimaatvriendelijker zijn. Draag bij aan een duurzame toekomst!
 • Mastertrack Control Systems

  Wil jij Embedded Systems Engineering inzetten voor industriële automatisering en optimaliseren van productie? Leer hoe je de nieuwste inzichten in meet- en regeltechniek toepast met deze Engelstalige mastertrack.
 • Master Human-Technology Interaction

  Doorstuderen kan ook buiten de HAN. Bijvoorbeeld aan de TU Eindhoven. Deze master benadrukt de interactie tussen technologie en haar gebruikers. Vaak moet je eerst een pre-master volgen.

Dit is je studie Embedded Systems Engineering in het Engels

Wat leer je tijdens deze Engelstalige opleiding? Bekijk de opbouw van Embedded Systems Engineering.

34645 Studenten overleggen bij werkplekken Engineering gebouw