Ontdek HAN Communication

Samen met studenten uit allerlei landen een duurzaam nieuw kledingmerk promoten. Of de interne communicatie van een groot bedrijf verbeteren. Wat dacht je van een gezondheidscampagne bedenken om kinderen gezonder te laten eten? Als Communication expert maak je het verschil. Kom kennismaken!

klasensessie

Kom Online Proefstuderen

Wil je ervaren hoe het is om Communication te studeren? Kom dan online proefstuderen. Je volgt samen met aankomende studiegenoten een proefcollege van 13:00 tot 15:00 uur.

Meld je aan voor een van onderstaande data.

  • Dinsdag 11 mei
  • Dinsdag 18 mei
  • Dinsdag 25 mei

Online 1-op-1 gesprek

Wil je nog verder de diepte in? Jouw persoonlijke situatie bepreken met iemand van de opleiding Communication? Dat kan tijdens een online 1-op-1 gesprek. Ga in gesprek met een student of een docent en stel je vragen.

Twee studenten lachend met telefoon

Sla 3 vliegen in 1 klap door mee te doen met College CoinsStudiekeuze maken met College Coins

Installeer de College Coins app op je mobiel en ga aan de slag met leuke challenges over het maken van een studiekeuze, de HAN en de omgeving en natuurlijk over de opleidingen zelf. De challenges staan voor je klaar in de app. Bij sommige challenges is het de bedoeling dat je iets inlevert, dit doe je via je eigen Edubook. Je hoeft de challenges niet allemaal tegelijk uit te voeren, je kunt zelf bepalen wanneer je met welke challenge aan de slag gaat. Tussendoor krijg je meldingen met reminders over interessante challenges. Lekker flexibel dus!

studeren

Kijk de Online Open Dag terug

Op 27 maart was de laatste Online Open Dag van dit studiejaar. Heb jij 'm gemist? Of wil je de info en voorlichting van Communication nog een keer bekijken? Dat kan! Scroll nog eens op je gemak over de pagina vol interviews, video's en FAQ's.

voltijd campagne durf Diede 2019. Breed

Samenkomen is een begin; bij elkaar blijven is vooruitgang; samenwerken is succes. ISB Community: van lokaal tot wereldwijd, altijd internationaal!

De International School of Business Community is een plek om je horizon te verbreden, het maximale uit jezelf te halen en de wereld om je heen te veranderen. Word lid van de Photography Club of het Debat Team, speel volleybal, voetbal en basketbal met studenten van over de hele wereld of woon een van onze vele door studenten georganiseerde Masterclasses bij. Kijk op onze Instagram-pagina voor aankomende evenementen en reizen, verhalen van studenten, alumni-ervaringen, reisinspiratie en dagelijkse updates. Deel je ideeën en je stem wordt gehoord!

GGM K33 kantine rode banken studenten

Thuis op de bank met de feitenEen handige brochure

Nog een nachtje slapen over je keuze voor Communication? Of wil je het er nog eens met je ouders over hebben? Download hieronder de brochure van Communication. Ook handig als je opleidingen wilt vergelijken!

Dit staat in de brochure:

  • korte beschrijving van de opleiding;
  • voor welke beroepen je wordt opgeleid;
  • een checklist of de opleiding bij je past;
  • suggesties voor andere opleidingen;
  • de voordelen van studeren aan de HAN;

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Ask a Communication studentContact met studenten

Naast je studieStuderen is niet alleen studeren

Er staat jou straks ook een toffe studententijd te wachten, vol nieuwe vrienden en ervaringen. Check van te voren alvast wat je kunt verwachten. Wat is er naast je studie allemaal te doen in studentensteden Nijmegen en Arnhem? Ga je op kamers of niet? Hoe ontmoet je andere studenten? En waarom mag je de HAN intro niet missen? Lees snel verder.

Volgende paginaPraktische info

Alle facts & figures van de opleiding Communication staan hier op een rijtje.

basecamp-studeren-prjoect