Meld je aan
De opleiding start 2 keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
 • 1 op 1 gesprek
  Stel al je vragen aan een specialist
Open Dagen
Meelopen, Proefstuderen etc.
 • 11nov
  12nov
  Open Dag
  Nijmegen - 10:00 - 15:00
 • 18nov
  Open Dag
  Arnhem - 10:00 - 14:00

Jouw toekomst met hbo Communication

Communicatie is inlevingsvermogen: de juiste doelgroep weten te vinden en die effectief aanspreken. Jij slaagt erin om écht te verbinden. Zo maak je het verschil voor bedrijven, organisaties of overheid. Ga je voor een commerciële job? Of liever non-profit? De wereld is klaar om jouw stem te horen.

basecamp-studeren-prjoect

Aan het werk als communicatie-expert Beroepen Communication

Bachelor Communication Studies in the pocket? Als communicatieprofessional bouw je bruggen: tussen mensen en bedrijven met een goed verhaal en hun publiek. De interne communicatie binnen een organisatie verbeteren, een doelgroeponderzoek uitvoeren of een bedrijf eruit laten springen tussen de concurrentie. Waar ga jij voor? Zie jij jezelf rondlopen op de communicatieafdeling van een groot bedrijf? Of lijkt het je tof om je eigen reclamebureau te starten? Hier zit je hoe dan ook goed.

 • Twee studenten overleggen met laptop

  Marketing Communication Manager

  Marketingcampagnes en communicatieprojecten coördineren en in goede banen leiden: dat is jouw verantwoordelijkheid. Je werkt samen met staff, management en externe partijen. Strategie en overzicht zijn jouw pakkie an: met de juiste online en offline kanalen weet je goede relaties met klanten op te bouwen, die je bedrijf verder helpen.

 • Twee studenten overleggen met laptop

  Public Relations Manager

  Als PR manager houd je je bezig met het ontwikkelen van de communicatiestrategie. Je doel? Relaties met stakeholders opbouwen en onderhouden. Een mooi, sterk merk neerzetten. Positieve media-aandacht genereren. Verder kijken dan de grenzen van ons land. En als het een keer wat minder gaat? De pers te woord staan met een onderbouwd antwoord

 • International Brand Manager

  Als International Brand Manager ben de drijvende kracht achter het success van een merk of product. Je weet alle ins en outs op het gebied van marketing: je ontwikkelt, plant en implementeert strategieën. Met altijd hetzelfde doel voor ogen: de merkwaarde van je bedrijf optimaliseren. Lekker uitdagend!

 • International Advertising Account Manager

  Eén: nadenken over de strategie. Twee: aan de slag met een creatief concept. En drie: het kiezen van de juiste mediakanalen. Als International Advertising Accountmanager ontwikkel je complete advertentieprogramma’s. Voor producten, diensten of bedrijven. 

Doorstuderen na hbo Communication

Bachelor binnen? Je kunt op veel manieren verder na je Engelse Communication bachelor. Bijvoorbeeld met een master. Aan de HAN, of aan een andere universiteit in binnen- of buitenland. Er zijn voldoende mogelijkheden!

 • International Communication (MSc)

  Til je carrière over de grens: met deze master in Groningen ontwikkel je jouw global mindset, leer je hoe je duurzaam impact maakt en hoe je jezelf op de markt zet.  

 • Strategic Marketing (MSc)

  In Bedfordshire doe je de juiste expertise en kennis op om een succesvol marketingleider te worden. Van marketingstrategie tot brading en van marktonderzoek tot big data: aan de Cranfield School of Management komt het allemaal voorbij. 

  .

 • Communication Management (MPhil)

  Je kennis van communicatie verbreden en verdiepen? Waarom niet in Zuid-Afrika, aan de Univresiteit van Pretoria? Met deze master in de filosofie duik je dieper in de de materia van communicatie.

 • Communication (MSc)

  Til je kennis naar een hoger level in de Verenigde Staten. Werk aan je academische skills en raak vertrouwd met presenteren, wetenschappelijk schrijven, onderzoek doen en kritisch denken 

Volgende paginaDit is je studie

Vakken en projecten, stages en minoren: dicht bij huis of aan de andere kant van de wereld. Zo ziet de Engelstalige bachelor of Communication eruit. 

klasensessie