Meld je aan
De opleiding start 2 keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
 • 1 op 1 gesprek
  Stel al je vragen aan een specialist
Open Dagen
Meelopen, Proefstuderen etc.
 • 11nov
  12nov
  Open Dag
  Nijmegen - 10:00 - 15:00
 • 18nov
  Open Dag
  Arnhem - 10:00 - 14:00

Ontdek HAN Communication

Samen met studenten uit allerlei landen een duurzaam nieuw kledingmerk promoten. Of de interne communicatie van een groot bedrijf verbeteren. Wat dacht je van een gezondheidscampagne bedenken om kinderen gezonder te laten eten? Als Communication expert maak je het verschil. Kom kennismaken!

klasensessie

11 & 18 NOVEMBER 2023De Open Dag van Communication

Ontdek of Communication bij jou past tijdens onze Open Dagen. Volg de voorlichtingen en vraag studenten en docenten het hemd van het lijf. De volgende Open Dag in Nijmegen is op 11 november 2023 en in Arnhem (opleidingslocatie) op 18 november 2023. Wil je een seintje als je je kunt aanmelden voor de Open Dag? Laat dan je e-mailadres achter.

425166 Studiekeuze hbo-studie Open Dagen HAN

Communication Buddy op InstagramStel je vragen aan een student

Wil je weten hoe het is om aan de HAN te studeren? Kaloyan komt uit Bulgarije en woont sinds het begin van zijn studie in Nederland. Hij is tweedejaars Communication student en gaat na de zomer voor zijn studie naar het buitenland. Je kunt hem via Instagram een berichtje sturen met je Communication gerelateerde vragen. Denk bijvoorbeeld aan: moet je veel leren, kun je bijles krijgen, welke activiteiten organiseert de opleiding buiten de lessen om en hoe ziet een lesweek er nu echt uit.

424508 studenten IB in de les

Weet jij al wat je wilt studeren of twijfel je nog? 1-op-1 adviesgesprek

Heb je nog vragen over de bacheloropleiding Communication? Onze docenten en studenten staan voor je klaar. Dit kan online of op de campus in Arnhem. We geven jou graag een goed beeld van de opleiding. En je kunt je laatste vragen stellen. Plan een afspraak in en maak persoonlijk kennis met de opleiding.

427392 Studenten in ISB Basecamp

Thuis op de bank met de feitenMet de factsheet thuis oriënteren

Nog een nachtje slapen over je keuze voor Communication? Of wil je het er nog eens met je ouders over hebben? Download hieronder de factsheet van Communication. Ook handig als je opleidingen wilt vergelijken!

Dit staat in de brochure:

 • korte beschrijving van de opleiding;
 • voor welke beroepen je wordt opgeleid;
 • een checklist of de opleiding bij je past;
 • suggesties voor andere opleidingen;
 • de voordelen van studeren aan de HAN;
 • een beeld van je toekomst, wat kun je na je studie gaan doen?

Samenkomen is een begin; bij elkaar blijven is vooruitgang; samenwerken is succes. ISB Community: van lokaal tot wereldwijd, altijd internationaal!

De International School of Business Community is een plek om je horizon te verbreden, het maximale uit jezelf te halen en de wereld om je heen te veranderen. Word lid van de Photography Club of het Debat Team, speel volleybal, voetbal en basketbal met studenten van over de hele wereld of woon een van onze vele door studenten georganiseerde Masterclasses bij. Kijk op onze Instagram-pagina voor aankomende evenementen en reizen, verhalen van studenten, alumni-ervaringen, reisinspiratie en dagelijkse updates. Deel je ideeën en je stem wordt gehoord!

GGM K33 kantine rode banken studenten

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Volg HAN Communication op social media

Ask a Communication studentContact met studenten

Naast je studieStuderen is niet alleen studeren

Er staat jou straks ook een toffe studententijd te wachten, vol nieuwe vrienden en ervaringen. Check van te voren alvast wat je kunt verwachten. Wat is er naast je studie allemaal te doen in studentensteden Nijmegen en Arnhem? Ga je op kamers of niet? Hoe ontmoet je andere studenten? En waarom mag je de HAN intro niet missen? Lees snel verder.

Volgende paginaPraktische info

Alle facts & figures van de opleiding Communication staan hier op een rijtje.

basecamp-studeren-prjoect