HBO-programma Leren en Veranderen met Technologie

413173 Learning & Development deeltijd, studio L&D, samenwerken, overleggen, laptop, 2022
Meld je aan
Startdatum is nog niet bepaald
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder

Startdatum is nog niet bepaald

Binnen organisaties speelt het leren en opleiden met digitale hulpmiddelen een steeds grotere rol. Je werkgever of opdrachtgever komt met vragen bij jou, de leerprofessional. Jij moet weten hoe je veranderingen aanstuurt en wat er aan systemen en andere hulpmiddelen op de markt beschikbaar is.

In het kort

  6 maandenDuur
  16 - 20 uur per weekStudiebelastingColleges + zelfstudie
  13.00 - 21.15 uurLestijdenDinsdagen
  hboNiveau
  € 3250,-Kosten

Voor wie is de cursus Leren en Veranderen met Technologie?

De cursus Leren en Veranderen met Technologie is vooral bedoeld voor professionals die zich (gaan) bezighouden met leren en ontwikkelen met digitale hulpmiddelen en het  ontwikkelen van effectieve blended leertrajecten. 

Programma

Welke systemen zijn er en welke adviseer je het management om aan te schaffen? Hoe ontwikkel je effectieve blended leertrajecten in deze leeromgeving? Hoe zorg je er voor dat alle betrokkenen de leeromgeving gaan gebruiken? Tijdens deze module krijg je kennis en vaardigheden aangereikt die je in staat stellen leren en veranderen met E-HRD mogelijk te maken in organisaties.

Thema's:

 • Systematische analyse van een complex E-HRD vraagstuk
 • Projectmatig werken
 • Veranderkunde en blended leren
 • Jouw rol als E-HRD advieseur en reflectie daarop
 • Effectmeting blended leren

Verdere informatie

StudiekostenVraag het STAP-budget aan!

Schrijf je je in voor Leren en veranderen met technologie? Dan kun je een STAP-budget van maximaal €1.000,- aanvragen. Het STAP-budget is een subsidie van de overheid waarmee je je kunt blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan. Let op: de overheid heeft bekend gemaakt dat er vanaf 2024 een einde komt aan het STAP-budget. Het is nog niet bekend of dit gevolgen heeft voor de tijdvakken die starten in juli, september en november 2023.

31727 groep studenten tijdens hoorcollege

Bachelor Learning and Development in Organisations

Deze cursus is ook een module van de deeltijd bacheloropleiding Learning and Development in Organisations (voorheen Opleidingskunde). Heb je interesse om de gehele opleiding te volgen? Kijk dan hier:

studenten met docent aan tafel

Andere cursussen op het gebied van Learning & Development

Ontwerpen en Ontwikkelen

Ontwerpen en ontwikkelen van blended learning vraagt veel van een instructional designer. Samenwerken met ict’ers en inhoudsexperts, digitale werkvormen bedenken, een goede blend samenstellen... Ontwikkel jij je tot een specialist op het gebied van blended learning?

Campusstore

Trainen en Coachen

Jij wilt je verdiepen in het ambacht van het trainen en het coachen. Hoe begeleid je een groepsopdracht of een rollenspel? En hoe doe je dat online? Hoe zorg je voor vraagverheldering bij je coachee en hoe zorg je voor transfer van het geleerde?

Touchscreen tafel

Advies en Beleid

Als adviseur leren en ontwikkelen ben je betrokken bij verbetervoorstellen. Naast inhoudelijke kennis spelen persoonlijke vaardigheden een grote rol. Welke adviesrol is effectief? Wat is een realistisch implementatievoorstel? Wanneer is een programma succesvol?

werken in de hal

Interventiekunde

Hou jij je binnen je organisatie bezig met personeels- en organisatieontwikkeling? Tijdens de cursus Interventiekunde kom je alles te weten over leren en veranderen in organisaties, betekenisvol leren, het stimuleren van medewerkers en leerprocessen en -vraagstukken.

student plakt kaart op kaart van nederland

Trainen en coachen op de onderstroom

Ben je trainer of coach en wil je je vakmanschap verdiepen? Ben je op zoek naar methodische tools én persoonlijke groei? Wil je weten wat deelnemers in de weg staat om hun gedrag daadwerkelijk te veranderen?

studenten overleggen buiten

Interveniëren op de onderstroom

Ben je nieuwsgierig hoe je met jouw interventies meer impact hebt? Na de cursus Trainen en Coachen op de Onderstroom wil je je graag verder verdiepen en weten welke rol de onderstroom speelt in het functioneren van teams en organisaties.

33975 werken in de hal

Snel antwoord

Heb je een vraag? Stel je vraag aan HAN Learning en Development.
We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 17:00 uur

Liever bellen?

Bellen: 024 - 353 0288