Meld je aan
De opleiding start 2 keer per jaar
Meer informatie ...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Open Avond
Proefcollege, meelopen
 • 5jun
  Open Avond
  Nijmegen - 17:00 - 21:00

Dit is je studie ad sociaal werk duaal

Met de Associate degree Sociaal Werk duaal zet je snel een flinke stap in jouw loopbaan. Breng je nieuwe vaardigheden direct in de praktijk op je werkplek. Volg flexibel onderwijs en vorm jezelf in 2 jaar tot sociaal werker op niveau 5!

buiten op bankje

In 2 jaar naar je Ad
 

De opbouw van je studie

De Associate degree opleiding Sociaal Werk duaal duurt 2 jaar. Daarin volg je 4 modules van een half jaar. De volgorde waarin je die volgt is flexibel. En afhankelijk van of je start in februari of september. Je start je studie met de brede basis van het sociaal werk. In het 2e jaar ga je meer de verdieping in en volg je een keuzemodule.

Jouw persoonlijke studieroute
 

Flexibele modules

De deeltijdopleiding Ad Sociaal Werk bestaat uit 4 verschillende modules. Heb je al aantoonbare kennis en ervaring? In sommige gevallen kun je de toets van de module maken zonder het onderwijs erbij te volgen. Dit gaat altijd in overleg met je leercoach! Zo volg je jouw persoonlijke ‘studieroute’.

Ad Sociaal Werk: een inkijkje

Programma

De nodige ervaring in huis?

Heb je werkervaring en/of scholing opgedaan in het sociaal werk? Dan kom je misschien in aanmerking voor de onderwijsvariant 'Start op maat', waarin je begeleiding krijgt bij het aantonen van kennis en vaardigheden die je al beheerst. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het onderwijs te volgen of alleen de toetsen te maken. Meer weten? Meld je aan voor een adviesgesprek.

studenten op rij in klas
Volgende pagina: Jouw toekomst
 

Terwijl je studeert, krijg je steeds meer verantwoordelijkheid. Na 4 jaar heb je je hbo-diploma én 4 jaar werkervaring! Met je kennis en ervaring in de sociale zorgsector, ben je nóg waardevoller voor werkgevers!

2 HBO master studenten lopen naar het leslokaal in de gymzaal op HAN campus