Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Open Avond
Proefcollege, meelopen
 • 22nov
  Open Avond
  Arnhem - 18:00 - 21:00
 • 22nov
  Online Open Avond
  17:00 - 21:00

Jouw toekomst met ad Accountancy

Tijdens je opleiding doe je al veel werkervaring op. Met een associate degree Accountancy werk je aan je toekomst. Je kunt na je diploma gelijk doorstuderen voor je bachelor Accountancy!

6728dd18-0d00-11ee-a8d5-02565807075b studenten Ad accountancy deeltijd in overleg in de hal van de HAN Arnhem, finance, financieel, AFEM

Beroepen

Vooral bij accountantskantoren is veel vraag naar assistent-accountants die nét wat meer in hun mars hebben. Na jouw opleiding kun je aan de slag als:

 • Assistent-accountant

  Als assistent-accountant help je ondernemers met de financiële administratie en de belastingaangifte. Je kent de wet- en regelgeving die hier bij hoort. Je focus ligt op het midden- en kleinbedrijf (mkb).

 • Financieel-administratief medewerker

  Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bijhouden en controleren van de financiële administratie. Ook stel je financiële rapportages op. Jij hebt een bijdrage in het soepel verlopen van de financiële processen.

Volop baankansenArbeidsmarkt accountancy

Voor accountants en assistent-accountants is de arbeidsmarkt heel goed, er is zelfs een tekort. Vooral met een hbo diploma heb je veel kans op een baan. Je verdient gelijk al een goed salaris en dat kan al snel oplopen.

17.900accountancy vacatures in 2022
14%meer vacatures in 2018 t.o.v. 2017
45%van de boekhouders heeft een hbo- of wo-diploma
5.830vacatures in Arnhem/Nijmegen in 2018  

Doorstuderen

 • Haal in 2 jaar je bachelor Accountancy

  Bevalt het studeren en wil je door voor je bachelordiploma? Dat kan. Met je diploma mag je doorstromen naar het 3e jaar van de bachelopleiding Accountancy duaal. 

Futureproof Financials hard nodig!

Duurzaam ondernemen heeft de toekomst. Verder kijken dan winst alleen. Steeds meer bedrijven rapporteren niet alleen over financiën, maar ook over hun milieu- en sociale impact. Dat vraagt een veel ruimere blik dan cijfers alleen. Financials gaan een belangrijke rol spelen in dit nieuw economisch denken. Jij dus ook!

Wij leggen in je opleiding daarom extra nadruk op het denken in meervoudige waardecreatie. Zo kun jij je straks onderscheiden als Futureproof Financial!

 

Futureproof Financial bij de HAN
Volgende pagina
 

Praktische info Ad Accountancy duaal

Alles wat je wilt weten als je wilt starten.

643c1bc4-0d00-11ee-8201-02565807075b studenten accountancy deeltijd in de hal van HAN Arnhem, finance, financieel, AFEM