Jouw toekomst met Ad Accountancy duaal

Tijdens je opleiding doe je al ervaring op met belastingaangiftes en jaarrekeningen. Want wat je leert, pas je gelijk toe in je werk. Met een Associate degree Accountancy werk je aan je toekomst. Je kunt na je diploma gelijk doorstuderen voor je bachelor Accountancy!


Beroepen

Vooral bij accountantskantoren is veel vraag naar assistent-accountants, die nét wat meer in hun mars hebben dan medewerkers met alleen een mbo-diploma. Na jouw opleiding kun je aan de slag als:

  • Assistent-accountant

    Als assistent-accountant help je ondernemers met de financiële administratie en de belastingaangifte. Je kent de wet- en regelgeving die hier bij hoort. Je focus ligt op het mkb.
  • Financieel-administratief medewerker

    Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bijhouden en controleren van de financiële administratie. Ook stel je financiële rapportages op. Jij hebt een bijdrage in het soepel verlopen van de financiële processen.

MensenwerkDe toekomst van accountancy

Voor accountants is de arbeidsmarkt gunstig. Vooral met een hbo- of wo-diploma heb je veel kans op een baan. Werkgevers geven aan dat ze een tekort hebben aan assistent-accountants, AA-accountants en registeraccountants. Zeker ook in de regio Arnhem-Nijmegen.

45%van de boekhouders heeft een hbo- of wo-diploma
17.900accountancy vacatures in 2022
14%meer vacatures in 2018 t.o.v. 2017
5.830vacatures in Arnhem/Nijmegen in 2018  

Doorstuderen

  • Bachelor Accountancy duaal

    Een solide jaarrekening opstellen, fiscaal en financieel advies geven: je leert het allemaal bij HAN deeltijd Accountancy. 

Volgende paginaDit moet je weten voor je begint

Praktische informatie over selectie, toelaten en aanmelden