Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Kom langs
Open Avonden, Meeloopdagen etc.
 • 16nov
  Open Avond
  Arnhem - 18:00 - 21:00

Jouw toekomst met ad Accountancy duaal

Tijdens je opleiding doe je al ervaring op met belastingaangiftes en jaarrekeningen. Want wat je leert, pas je gelijk toe in je werk. Met een associate degree Accountancy werk je aan je toekomst. Je kunt na je diploma gelijk doorstuderen voor je bachelor Accountancy!

docent klas studenten klaslokaal lessituatie, FEM commerciele economie, accountancy

Beroepen

Vooral bij accountantskantoren is veel vraag naar assistent-accountants, die nét wat meer in hun mars hebben dan medewerkers met alleen een mbo-diploma. Na jouw opleiding kun je aan de slag als:

 • Assistent-accountant

  Als assistent-accountant help je ondernemers met de financiële administratie en de belastingaangifte. Je kent de wet- en regelgeving die hier bij hoort. Je focus ligt op het mkb.

 • Financieel-administratief medewerker

  Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bijhouden en controleren van de financiële administratie. Ook stel je financiële rapportages op. Jij hebt een bijdrage in het soepel verlopen van de financiële processen.

Volop baankansen en een goed salarisDe toekomst van accountancy

Voor accountants is de arbeidsmarkt gunstig. Vooral met een hbo- of wo-diploma heb je veel kans op een baan. Werkgevers geven aan dat ze een tekort hebben aan assistent-accountants, AA-accountants en registeraccountants. Zeker ook in de regio Arnhem-Nijmegen.

45%van de boekhouders heeft een hbo- of wo-diploma
17.900accountancy vacatures in 2022
14%meer vacatures in 2018 t.o.v. 2017
5.830vacatures in Arnhem/Nijmegen in 2018  

Futureproof Financials hard nodig!

Duurzaam ondernemen heeft de toekomst. Verder kijken dan winst alleen. Steeds meer bedrijven rapporteren niet alleen over financiën, maar ook over hun milieu- en sociale impact. Dat vraagt een veel ruimere blik dan cijfers alleen. Accountants gaan een belangrijke rol spelen in deze nieuwe rapportages, zeker voor kleine en middelgrote bedrijven. Jij dus ook!

Wij leggen in je opleiding daarom extra nadruk op het denken in meervoudige waardecreatie. Zo kun jij je straks onderscheiden als Futureproof Financial!

 

400924 AFEM, futureproof financial, financiele opleidingen, 1.4 mb

Doorstuderen

 • Haal in 2 jaar je bachelor Accountancy

  Bevalt het studeren en wil je door voor je bachelordiploma? Dat kan. Met je diploma mag je doorstromen naar het 3e jaar van de bachelopleiding Accountancy. 

Volgende paginaDit moet je weten voor je begint

Praktische informatie over selectie, toelaten en aanmelden

lessituatie klaslokaal studenten, FEM Commerciele Economie