Tools gesorteerd op positie infrastructuur

Op deze pagina vind je de tools gesorteerd op categorie in de HAN-infrastructuur: wat zijn de basistools en wat zijn de keuzetools. Verder vind je meer informatie over tools in de vrije ruimte en experimenten met tools. Van elke tool vind je informatie over hoe je de tool kunt inzetten en lees je hoe je ermee aan de slag kunt.

toolbox schoolkrijt

Ster-status (*)
Een aantal tools in de Toolbox, gemarkeerd met een asterisk (*) worden niet centraal ondersteund en beheerd.  In de beschrijving van de tool zelf is aangegeven waardoor deze tool bijzonder is. 

Tools in de vrije ruimte en experimentele tools

Er is vaak vraag gratis tools. Met de leveranciers van deze tools heeft de HAN geen verwerkersovereenkomst.

Omdat het onduidelijk is wat deze tools met de verzamelde data doen, zijn deze niet opgenomen in de Toolbox. Wil je een dergelijke tool toch inzetten? Gebruik van deze tools voor onderwijsdoeleinden acht de HAN mogelijk, maar alleen als er voorwaarden in relatie tot privacy en persoonsgegevens in acht worden genomen. Gebruik dan bij voorkeur een anoniem account. Houd er rekening mee dat studenten niet verplicht kunnen worden om deel te nemen. Zie ook: Privacy en Informatiebeveiliging (inloggen met je HAN-account).

Meer informatie?

Mail je vraag naar Ask@han.nl