De Open Dagen van de HAN gaan door

Ook na de persconferentie van 12 november gaan de Open Dagen van de HAN door. Op 20 november is de Open Dag voor de voltijd-opleidingen in Arnhem. Je kunt de Open Dag op de campus bezoeken óf online volgen.

12 november 2021
333567 HAN Open Dag voltijd 2021 2022 header meisje met lichtjes
Scholieren

Word ik nog toegelaten als ik een eindcijfer wegstreep?

Als je dit jaar eindexamen doet mag je ervoor kiezen om het eindcijfer van 1 niet-kernvak weg te strepen. Maar wat als je dat vak nou net nodig hebt om toegelaten te worden tot een opleiding?

15 juni 2021
34633 Detailfoto student bladert door papieren
Scholieren

Studievertraging en tóch in september starten?

Wil jij in september 2021 met een studie aan de HAN starten maar heb je nog niet het juiste diploma of certificaat gehaald? Als dat door de coronacrisis komt, kun je misschien voorwaardelijk worden toegelaten. Dan start je toch in september en lever je de benodigde documenten later in.

15 juni 2021
31919 Studenten buiten aan het werk
Scholieren

Middelbare scholieren krijgen les op de HAN

Minimaal 1 dag per week naar de middelbare school, dat is het streven van dit kabinet. Om dat coronaproof te kunnen doen, is meer ruimte nodig dan gewoonlijk. Daarom wijken leerlingen van het Arnhemse Arentheem College, Thomas a Kempis deze week uit naar andere locaties in de stad voor fysiek onderwijs.

01 maart 2021
32713 studeren-op-campus