Student Fysiotherapie Niels de Langen wint brons op de Paralympische Spelen

Niels de Langen, student uit de topsportklas Fysiotherapie, heeft op 7 maart bij de Paralympische Spelen een bronzen medaille gehaald op de supercombinatie (afdaling en slalom) bij het para-alpineskiën. Niels maakt gebruik van een zitski.

10 maart 2022
384329 nieuwsbericht brons paralympische spelen voor niels de langen 2022

Oud-studente Fysiotherapie Kimberley wint brons op de OS

Oud-studente Fysiotherapie uit de topsportklas, Kimberley Bos, stond zaterdag op het Olympisch podium in Beijing. Ze won de bronzen plak op de éénpersoonsslee, de skeleton. Ze schrijft hiermee geschiedenis, want nooit eerder won een Nederlandse atleet een medaille voor deze sport.

13 februari 2022
376084 Oud-studente Fysiotherapie wint bronzen medaille op de Olympische Winterspelen in Peking
Fysiotherapie

HAN-student wint gouden plak met rolstoelbasketbalteam

Bo Kramer, 4e-jaars student Fysiotherapie, heeft op de Paralympische Spelen met haar team de gouden medaille behaald in het rolstoelbasketbal. We zijn trots op deze mooie prestatie!

Carlijn Brinkman-Schulte
07 september 2021
102280 mindervalide jongeren spelen rolstoelbasketbal in de gymzaal van hun tehuis
Fysiotherapie

Hoe kun je bijdragen aan toekomstbestendige zorg en welzijn?

Vanaf vandaag is het boek 'Integratie en innovatie in zorg en welzijn' te bestellen. Het boek is onder redactie van Lilian Beijer en Roelof Ettema (Hogeschool Utrecht) tot stand gekomen en biedt aankomende en praktiserende professionals handvatten hoe zij bij kunnen dragen aan de herinrichting van zorg- en welzijn.

06 september 2021
307126 Een afbeelding over digitale transformatie.
Fysiotherapie

Eerste hulp bij praktijkgericht onderzoek

Docenten fysiotherapie Jaap Brunnekreef en Joost Seeger hebben woensdagmiddag hun boek ‘Eerste hulp bij praktijkgericht onderzoek’ overhandigd aan academiedirecteur Paramedische Studies, Menno Pistorius.

26 mei 2021
293426 null
Fysiotherapie

Belangrijke reminder voor numerus fixus-aanmelders

Start jij in september 2021 met een numerus fixus-opleiding bij de HAN en lukt het je niet om voor 1 juli je diploma aanleveren? Vraag dan uiterlijk 30 juni uitstel aan!

19 mei 2021
28686 Student lacht met laptop

Chips en cola-momentje

Meike Geurtsen, 2e-jaars student, is een grensverkenner. Ze gaat het avontuur aan én blogt erover. Deze keer over keuzes maken en de goedbedoelde adviezen die ze krijgt.

28 april 2021
286322 Meike Geurtsen

Labs en Werkplaatsen: student Eva draaide mee in Nijmegen Lindenholt

Op 22 locaties in de regio Arnhem en Nijmegen vind je HAN Labs en Werkplaatsen, op het domein van zorg, welzijn en sport. In september 2020 zijn maar liefst 50 docenten en onderzoekers en ruim 900 studenten gestart in één van de Labs en Werkplaatsen. Eva Debij, student Verpleegkunde, blikt terug op het project rondom laaggeletterdheid in Sparkcentre Lindenholt.

Carin Coenen
04 maart 2021
Studenten kiezen en lezen boek

Promotie Eefje Roelofsen

Docent fysiotherapie en onderzoeker Eefje Roelofsen promoveert vrijdag 18 december a.s. Ze heeft zich de afgelopen jaren beziggehouden met de vraag hoe patiënten na een operatie aan het bewegingsapparaat het beweeggedrag van vóór de aandoening terug kunnen krijgen.

Er is geen omschrijving beschikbaar
09 december 2020
Telefoons internationaal

Studenten draaien mee op COVID-ic

2e-jaarsstudent Fysiotherapie Max Hendrickx heeft op de COVID-ic van het Radboudumc geholpen. Hij heeft patiënten die in buikligging aan de beademing lagen, gedraaid en beter gepositioneerd om drukplekken en contracturen te voorkomen.

08 december 2020
Max en Indy op de COVID-IC in het Radboudumc