Keuzegids 2022: niveau onderwijs HAN groeit in de breedte

De waardering voor de opleidingen van de HAN neemt gestaag toe. Dat blijkt uit de nieuwe Keuzegids Hbo 2022. De hogeschool scoort met 8 topopleidingen en een forse groei van het aantal opleidingen met de kwalificatie ****.

07 oktober 2021
studenten in de klas
Duaal

Wetsvoorstel: mbo'ers mogen langer twijfelen in het hbo

Ga je na het mbo doorstuderen aan het hbo en bevalt je studie toch niet? Als je nog in je 1e jaar zit, hoef je je aanvullende beurs en je studentenreisproduct niet terug te betalen. Dat staat in een wetsvoorstel dat onlangs naar de Tweede Kamer is gestuurd.

13 september 2021
54925 jongen en meisje studeren voor boekenkast op grond voorzijde
Duaal

Studievertraging en tóch in september starten?

Wil jij in september 2021 met een studie aan de HAN starten maar heb je nog niet het juiste diploma of certificaat gehaald? Als dat door de coronacrisis komt, kun je misschien voorwaardelijk worden toegelaten. Dan start je toch in september en lever je de benodigde documenten later in.

15 juni 2021
31919 Studenten buiten aan het werk