Mogelijk op 3, 5 en 7 april weer stakingen in het openbaar vervoer. Tentamens gaan door.

Volgende week vinden er mogelijk weer stakingen plaats in het openbaar streekvervoer en wel op maandag 3, woensdag 5 en vrijdag 7 april. Als deze stakingen doorgaan rijden er geen of minder bussen en treinen. Mogelijk ondervind je hiervan hinder.

Stakingen in het Openbaar Vervoer

Onderwijs en tentamens gaan door

Het onderwijs en de tentamens gaan gewoon door.
 
Lukt het jou niet om op tijd op de HAN te zijn en 
  • heb je een tentamen? Teken je daar dan voor uit middels dit formulier: OSIRIS (studentinformatiesysteem) en vermeld bij de opmerking dat je door de OV-staking niet kunt deelnemen aan het tentamen. Zo verlies je geen tentamenkans. 
  • heb je een andere onderwijsactiviteit met een aanwezigheidsplicht? Neem dan contact op met je docent. 

Check een reisplanner en vertrek op tijd

Omdat niet al het OV-personeel staakt, blijft er in de stakingsperiode wel openbaar vervoer rijden, maar met rituitval van bussen en treinen. Bij de NS wordt niet gestaakt.

Houd de website van 9292.nl dus goed in de gaten voor de laatste updates en om te checken of jouw trein of bus rijdt. Houd rekening met een langere reistijd. Kom je met eigen vervoer? Houd er dan rekening mee dat het druk kan zijn op de weg. Ook de parkeergelegenheid bij de HAN kan voller zijn dan normaal.