Stakingen streekvervoer en NS; onderwijs gaat door

Er zijn opnieuw stakingen in het openbaar vervoer aangekondigd. Dit keer in het streekvervoer en bij de NS. Bussen en treinen rijden mogelijk niet of minder. Houd er rekening mee, als je naar de HAN komt.

Civiele Techniek trein onderdoorgang viaduct underpass met bus

Op donderdag 8 september wordt er in de regio Gelderland gestaakt in het streekvervoer. Op vrijdag 16 september is een landelijke staking aangekondigd door het streekvervoer.  

Op vrijdag 9 september wordt er door de NS gestaakt: in de regio’s Noordwest en West. Op dinsdag 13 september staakt de NS in de regio’s Oost, Zuid en Noord en op donderdag 15 september in de regio Midden. 

Het onderwijs gaat op deze dagen gewoon door. Kom je met de trein naar de HAN en heb je geen andere vervoersmogelijkheid? Overleg dan zo snel mogelijk met je leidinggevende of je team over een goede oplossing. Ben je student en red je het niet om op tijd aanwezig te zijn voor een les, neem dan contact op met je docent. Hoef je vanwege de aard van je werk niet op de HAN te zijn, werk dan thuis. 

Check de reisplanners

Waarschijnlijk is op de dag zelf pas duidelijk wat de gevolgen zijn voor het openbaar vervoer. Houd daar rekening mee en check vóór je vertrekt of de bus of trein rijdt.