NS staakt; onderwijs op de HAN gaat door

Deze week zijn er stakingen bij de NS. Op dinsdag 30 augustus rijden er in heel Nederland geen NS-treinen, op woensdag 31 augustus rijden er geen NS-treinen in de regio’s Zuid en Oost (Brabant, Limburg, regio Enschede en Arnhem/Nijmegen). De regionale treinvervoerders rijden wel.

272321 Civiele Techniek trein onderdoorgang viaduct underpass met bus

Houd rekening met deze staking en gebruik een reisplanner, als je naar de HAN komt. Het onderwijs gaat gewoon door.

Ben je student en red je het niet om op tijd aanwezig te zijn voor een les, neem dan contact op met je docent. Ben je docent, kom je altijd met de trein en heb je geen andere vervoersmogelijkheid? Overleg dan met je leidinggevende over een goede oplossing. Hoef je niet op de HAN te zijn, werk dan thuis.