Vertrek associate lector Anne-Marieke van Loon

Associate lector Leren met ict, Anne-Marieke van Loon, en een bekend gezicht bij het iXperium/CoE en de Master Ontwerpen van Eigentijds Leren (MOVEL) zal de HAN helaas gaan verlaten.

192178 Lector Anne-Marieke van Loon

Met ingang van het nieuwe studiejaar gaat ze aan de slag als Academic Director van de Master Leren en Innoveren van Fontys. We feliciteren haar van harte met deze benoeming. De procedure voor haar opvolging is inmiddels in gang gezet.

Onderzoeker en associate lector

Anne-Marieke is vanaf 1 mei 2012 werkzaam bij de HAN, eerst als lerarenopleider, later als onderzoeker en associate lector. Ze heeft een grote bijdrage geleverd aan het iXperium /Centre of Expertise Leren met ict, in de Onderzoekswerkplaats Gepersonaliseerd Leren met ict PO en in de ontwikkeling van onze Master Ontwerpen Van Eigentijds Leren (MOVEL).