Succesvolle week van de Toetsbekwaamheid

Eind november organiseerde het Landelijk Netwerk Toetsbekwaamheid de week van de Toetsbekwaamheid. In totaal deden bijna 1.000 mensen (uit het hbo, mbo en vanuit universiteiten) mee aan de verschillende workshops.

356088 Je ogen uitkijken

De Week van de Toetsbekwaamheid stond bomvol met online workshops over diverse onderwerpen zoals Onderwijs Zonder Toetsen, het gebruik van Protocol Afstuderen, de nieuwe kwaliteiten BKE/SKE, het professionaliseringsalfabet, holistisch beoordelen, toetsen op afstand en programmatisch toetsen.

Programma terugkijken

De onderzoekers van het Het lectoraat Eigentijds beoordelen en beslissen waren nauw betrokken bij de Week van de Toetsbekwaamheid en gaven verschillende presentaties/workshop. Het volledige programma is terug te kijken. De presentaties, producten en soms opnames worden gedeeld via de nieuwsbrief van het Netwerk Toetsbekwaamheid. Via het contactformulier kun je je zowel abonneren op de nieuwsbrief als aanmelden voor het netwerk.

14-18 februari Week van Toetsbekwaamheid

Ook tijdens de aankomende online 'Week van Toetsbekwaamheid' (die plaatsvindt van 14 t/m18 februari) zijn onder meer HAN-onderzoeker Linda Jakobs en lector Eigentijds beoordelen en beslissen, Tamara van Schilt van de partij.