HAN levert bijdrage aan campagne Leven met Pijn

Pijn is het grootste en meest voorkomende ziektebeeld wereldwijd. Met ruim 3 miljoen pijnpatiënten in Nederland is het van groot belang dat hier extra aandacht aan wordt besteed. Opleidingscoördinator Marion Giesberts heeft bijgedragen aan de campagne Leven met Pijn in samenwerking met #Mediaplanet.

Portretfoto Marion Giesberts gang Groenewoudseweg

Pijnklachten? Zo werkt complementaire zorg.

Pijnpatiënten kunnen veel baat hebben bij complementaire zorg. Deze vorm van non-farmacologische interventie neemt de pijn niet weg maar helpt om deze, vaak zelf aanzienlijk, te verlichten. Lees het hele artikel met Marion Giesberts op Planethealth.nl .

Vandaag, 31 maart, is de campagne 'Leven met Pijn' verspreid als bijlage in de telegraaf, atikelen zijn ook te lezen via Planethealth.nl

 

Jezelf ontwikkelen als Verpleegkundige?

Ben je verpleegkundige en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je te specialiseren op het gebied van Pijn of Complementaire Zorg? Ontdek de mogelijkheden van onze verpleegkundige vervolgopleidingen zoals Assistent Pijnbehandeling, Pijnconsulent, Medewerker Acute Pijnservice of Verpleegkundige Complementaire zorg op onze website.