Ondernemer, pak je (opleidings)kans!

Als zelfstandig ondernemer ondervind je als geen ander de gevolgen van de coronacrisis. Noodgedwongen moet je jouw organisatie of bedrijf aanpassen aan een nieuwe werkelijkheid. In deze onzekere tijd bieden we jou daarom extra kansen om jezelf te ontwikkelen. Of om aan je organisatie te werken.

32240 economie management recht

Dat doen we in de vorm van een aantal opleidingen en cursussen. Daarmee versterk je je positie op de arbeidsmarkt! 

Zo kun je jezelf met de opleiding Succesvol ondernemen in coronatijd bijscholen op het gebied van digitalisering en het strategisch gebruik van digitale kanalen. Na deze opleiding heb je de veerkracht om snel veranderende situaties als de coronacrisis het hoofd te bieden. Een cursus als Leiderschap & Teamcoaching is interessant als je je afvraagt hoe je kan omgaan met actuele issues als thuiswerken, digitalisering, werkgeluk en gezondheid. Hoe houd je je medewerkers op een verantwoorde manier efficient aan het werk? 

TransitieVoucher

Ondernemers of zzp'ers die zwaar geraakt zijn door de coronacrisis kunnen ook aanspraak maken op subsidie van het Leerwerkloket Rijk van Nijmegen om de opleiding of cursus te financieren. Deze zogenoemde TransitieVoucher is een eenmalige gift van maximaal € 1.500,-. Voorwaarde is wel dat je in de omgeving van Nijmegen woont.

Meer weten?

Op onze overzichtpagina vind je een volledig overzicht van de opleidingen en cursussen voor ondernemers en alle informatie over subsidiemogelijkheden.

33917 Overlegen en samenwerken