Academie Organisatie en Ontwikkeling

"Het hbo is veel leuker dan de universiteit"

Het College van Bestuur (CvB) bezocht begin juli de Academie Organisatie en Ontwikkeling. Academiedirecteur Gisela Albers en de academiemanagers ontvingen de leden van het CvB. Studenten en docenten presenteerden hen een aantal highlights van de academie.

12 juli 2021
32447 Basecamp, Bisschop Hamerhuis, studenten op blauwe bank, ontspannen, landscape, FEM HBO Rechten
Academie Organisatie en Ontwikkeling

Ondernemer, pak je (opleidings)kans!

Als zelfstandig ondernemer ondervind je als geen ander de gevolgen van de coronacrisis. Noodgedwongen moet je jouw organisatie of bedrijf aanpassen aan een nieuwe werkelijkheid. In deze onzekere tijd bieden we jou daarom extra kansen om jezelf te ontwikkelen. Of om aan je organisatie te werken.

25 februari 2021
32240 economie management recht