Succesvol ondernemen in coronatijd

Campusstore
Meld je aan
Startdatum is nog niet bepaald
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Kom langs
Open Avonden, Meeloopdagen etc.
 • Activiteiten
  Plan nu een afspraak in

Startdatum is nog niet bepaald

De coronacrisis heeft op elk bedrijf impact. Hoe krijg jij met jouw bedrijf grip op deze situatie? En op het nieuwe normaal van daarna? Vergroot je kennis en veerkracht en krijg alle inzichten en handvatten die je nodig hebt bij de opleiding Succesvol ondernemen in coronatijd.

In het kort

  9 lesdagenDuur(2,5 maand)
  16.00-21.30 uurLestijden wekelijks(elke woensdag)
  hboNiveau
  € 1.695,-Kosten (incl. examen)

De bijeenkomsten voor deze opleiding vinden zo veel mogelijk op de HAN plaats behoudens de maatregelen. We werken met groepen van maximaal 12 deelnemers. We zorgen er ook†voor dat de lessen worden opgenomen. Zo kun je, als het nodig is, online meedoen. Als de docent klachten heeft of als de situatie erom vraagt, is het mogelijk dat we overschakelen naar volledig digitaal onderwijs.†

Over de opleiding Succesvol ondernemen in coronatijd

De corona maatregelen zorgden in het voorjaar van 2020 voor een drastische overgang naar digitaal werken, leren en kopen. Hierdoor daalde consumentenvertrouwen met als pijnlijk gevolg dat duidelijk werd wie wel en wie niet meekunnen in het digitale tijdperk. Als ondernemer, manager of beleidsmaker word je gedwongen om†jouw organisatie fundamenteel aan te passen aan deze nieuwe werkelijkheid.

Voor de continuÔteit van je bedrijf is het daarom van groot belang om je kennis en veerkracht te vergroten om zo goed en snel mogelijk te kunnen anticiperen op de coronacrisis. Met de opleiding Succesvol ondernemen in coronatijd krijg je in 2,5 maand tijd†nieuwe kennis, inzichten en handvatten om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Voor wie is de opleiding Succesvol ondernemen in coronatijd?

Zie jij de omzet van je bedrijf dalen? Worstelt jouw bedrijf met het huidige business model? Zie je digitalisering als een grote noodzaak, maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen? En ben je op zoek naar hulp bij het strategisch inzetten van digitale kanalen om nieuwe afzetmarkten of verdienmodellen te realiseren?

Deze opleiding is bedoeld voor management. Je bent ondernemer, leidinggevende of medewerker in het midden- en kleinbedrijf. Je hebt een boost aan kennis en energie nodig om de huidige crisis en de onzekere toekomst te overleven. Je hebt hulp nodig bij operationele vraagstukken zoals de verbetering van een website, het opzetten van een webshop, hulp bij social media campagnes of de ontwikkeling van een app. Het doel is om daadwerkelijk veranderingen aan te brengen in de wijze van inzet van sales en met name de online marketing.†

Programma opleiding Succesvol ondernemen in coronatijd

De opleiding bestaat uit 5 blokken. De blokken zijn:
 1. Quick scan business model (college 1)
  Je brengt je bedrijf snel in kaart en ontdekt de sterke en zwakke punten. Je maakt daarbij gebruik van het Business Model Canvas.
 2. Verbetersprint 1: Haal meer uit bestaande klanten (college 2 en 3)
  Je maakt analyses (klantpiramide) van je klanten en gebruikt†de customer journey. Zo ontdek je de potentiŽle groeimogelijkheden en die ga je direct benutten met individuele coaching.†
 3. Verbetersprint 2: Potentiele klanten: van kijken naar kopen (college 4 en 5)
  Je leert conversie technieken om ervoor te zorgen dat de bezoekers van je website daadwerkelijk tot aankoop overgaan. Je verbetert de engangement en call to action. Met behulp van individuele coaching breng je de opgedane inzichten in de praktijk.†
 4. Verbetersprint 3: Bereik meer potentiele klanten (college 6 en 7)
  Je leert hoe je nieuwe klanten naar je website trekt. Het begrijpen hoe SEO en SEA werkt, zorgt voor meer verkeer op de website. Samen met een coach wordt ook dit direct toegepast.
 5. Verbetersprint 4: Blijvend innoveren en groeien (college 8)†
  Je leert hoe je de doorgemaakte groei van je business vasthoudt en uitbouwt. De groeispurt van je business wordt niet eenmalig maar permanent. Je gebruikt daarbij de scaling up methode.
 6. Eindpresentatie Action Learning Opdracht (college 9)†

Verdere informatie

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 8.30 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300