Zwaartepunt Health ‘verrast’ op Health Valley Event

Op Health Valley Event, het jaarlijks zorginnovatie congres, bracht de HAN dit jaar de focus van het zwaartepunt Health voor het voetlicht: ‘het verkleinen van sociaal-economische gezondheidsverschillen’. Voor de bezoekers van het event een ‘verrassende inbreng’ waar ze niet omheen konden, alleen al vanwege de prominente stand bij de ingang. De meest gehoorde reactie: ‘wat goed dat de HAN hier aandacht voor vraagt’. Het triggerde ook de vraag: ‘en hoe dan?’.

null

Hoe dan?

Op Health Valley Event werd de parallelsessie van programmamanagers Miranda Laurant en Lisbeth Verharen drukbezocht. Ze vertelde daarin waarom het belangrijk is dat er aandacht is voor het verkleinen van sociaal-economische gezondheidsverschillen.

En hoe de HAN van plan is om dit te doen. Ten eerste door het creëren van bewustwording, binnen de HAN maar ook bij partners, zoals tijdens het Health Valley Event. Want samen leiden we toekomstige professionals op en dragen bij aan vernieuwingen en innovaties. De focus van Health maakt dat ook mensen met een laag inkomen en opleiding hier baat bij zullen hebben.