Intro Communicatie Krullenbol

Welkom in Nijmegen, leuk dat je hier komt studeren! Dan wil je de HAN intro van 22 t/m 26 augustus 2022 natuurlijk niet missen. Tijdens die week leer jij je studiegenoten, je opleiding, de HAN en de stad kennen. Er is van alles te doen in Nijmegen tijdens de intro van de HAN, hier lees je meer!

Het programma

De voorbereidingen voor de HAN intro 2022 zijn in volle gang. Wil jij een seintje krijgen als het introductieprogramma van jouw opleiding online staat? Vul dan het interesseformulier in. Let op: dit is nog geen aanmelding van de intro.

Witte vlag met HAN logo tijdens de open dag

VervoerHoe kom je naar de intro?

De HAN campus in Nijmegen is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. De campus ligt op fietsafstand van het centrum van Nijmegen en vanaf Station Nijmegen-Heyendaal loop je er zo naartoe.

35031 Twee studenten op fiets campus Nijmegen

studie- en studentverenigingen

Het bruist in Nijmegen van de activiteiten speciaal voor studenten. Er zijn allerlei studie- en studentverenigingen actief. En dan zijn er ook nog speciale studentensportverenigingen. Welke zijn er allemaal en wat is het verschil? Lees snel verder.

Groep studenten buiten in gesprek

Kijk ook eens op:

HAN campus Nijmegen

Waar kom je straks eigenlijk terecht? Nijmegen heeft een campus met prachtige moderne gebouwen op loopafstand van station Heyendaal. En binnen een paar minuten fietsen sta je in het bos.

Overzicht campus Nijmegen gebouw LvS2

Nijmegen | de stad

De sfeer in Nijmegen is relaxed. En omdat Nijmegen ook een universiteit heeft, voelt het als een echte studentenstad. Zeker in Nijmegen-Oost, waar veel oud-studenten blijven hangen en zich settelen.

Groepje studenten in Kronenburgpark in Nijmegen

SAM | Journalistiek medium HAN

SAM doet verslag van alles wat er op de HAN gebeurt en praat met mensen die op 1 of andere manier bij de HAN zijn betrokken: studenten, medewerkers, onderzoekers en afgestudeerde HAN’ers in het werkveld. Ook tijdens de intro natuurlijk!

Still video SAM Guus

Tips van Gemeente Nijmegen

Gemeente Nijmegen heeft een handige pagina vol tips voor (nieuwe) studenten. Over het stallen van je fiets of het doorgeven van een verhuizing bijvoorbeeld. Maar je leest er ook wat er allemaal te doen is in en om de stad.

Nijmegen Grote Markt met fietsen