Introductie 2022

Intro Communicatie Krullenbol

Introductie 2022

Heb jij 22 t/m 26 augustus al geblokt in je agenda? Deze week wil je niet missen! Tijdens de introductie maak je kennis met de HAN en je opleiding én je leert je medestudenten kennen. Let's make some new friends!

Wat staat er op het programma?

Ben je benieuwd hoe jouw introweek eruit gaat zien? Zoek jouw opleiding op en check het programma! Daar lees je alles over de intro van jouw opleiding.

Kun je niet de hele week meedoen aan de intro? Kijk dan bij de veelgestelde vragen wat er mogelijk is en of je je wel of niet moet aanmelden.

Groep studenten buiten met gitaar

Arnhem of Nijmegen?

Waar ga jij studeren? Ga naar de intropagina van jouw stad en check wat daar tijdens de introductieweek allemaal te doen is!

395613 flitsende start medestudenten studiegenoten klasgenoten gezelligheid

In EnglishIntro for international students

Are you an international student, starting your study at HAN University in September? Welcome! Read all about your introduction on the International Introduction page.
studeren

FAQ Veelgestelde vragen over de HAN intro

Belangrijke info

Wil jij niet op de foto?

We laten graag iedereen zien hoe gezellig onze intro is. Doe jij mee aan de HAN Intro dan geef je ons toestemming om foto's en video's waarop jij staat te publiceren op onze online en offline media. Bezwaar? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of via de mail aan hanintro@han.nl.

Algemene voorwaarden

We stellen een aantal algemene voorwaarden tijdens de HAN Introductieweek. Zo is het belangrijk dat je bijzondere medische omstandigheden van te voren meldt. En uiteraard is het gebruik, bezit en verhandelen van drugs niet toegestaan. Meer weten? Lees alle voorwaarden even door.

docent wijst met pen naar papier

Zon, bier en bellenblaasAftermovie Intro 2019 (Arnhem)