Introductie 2022

Intro Communicatie Krullenbol

Heb jij 22 t/m 26 augustus al geblokt in je agenda? Deze week wil je niet missen! Tijdens de introductie maak je kennis met de HAN en je opleiding én je leert je medestudenten kennen. Let's make some new friends!

HAN Introductie 2022Wat staat er op het programma?

De voorbereidingen voor de HAN Introductie 2022 zijn in volle gang!

Wil je een bericht ontvangen wanneer het introductieprogramma van jouw opleiding online staat? Vul het interesseformulier in! Let op: dit is nog geen aanmelding voor de introductie.

Groep studenten buiten met gitaar

Arnhem of Nijmegen?

Waar ga jij studeren? Ga naar de intropagina van jouw stad en check wat daar tijdens de introductieweek allemaal te doen is!

395613 flitsende start medestudenten studiegenoten klasgenoten gezelligheid

FAQ Veelgestelde vragen over de HAN intro

Belangrijke info

AVG

We laten graag iedereen zien hoe gezellig onze intro is. Doe jij mee aan de HAN Intro dan geef je ons toestemming om foto's en video's waarop jij staat te publiceren op onze online en offline media. Bezwaar? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of via de mail aan hanintro@han.nl.

Algemene voorwaarden

We stellen een aantal algemene voorwaarden tijdens de HAN Introductieweek. Zo is het belangrijk dat je bijzondere medische omstandigheden van te voren meldt. En uiteraard is het gebruik, bezit en verhandelen van drugs niet toegestaan. Meer weten? Lees alle voorwaarden even door.

docent wijst met pen naar papier

Zon, bier en bellenblaasAftermovie Intro 2019 (Arnhem)