Introductie 2023

Intro Communicatie Krullenbol

Introductie 2023

Tijdens de intro maak je kennis met de HAN en je opleiding én je leert je medestudenten kennen. Die week wil je niet missen! De HAN intro was van 22 t/m 26 augustus 2022. In het voorjaar lees je hier meer over de intro van 2023!

Wat staat er op het programma?

De opleidingen van de HAN maken elk jaar een gezellig programma! Ben je benieuwd hoe jouw introweek eruit gaat zien? In het voorjaar lees je hier meer over de intro van 2023.

Groep studenten buiten met gitaar

FAQ Veelgestelde vragen over de HAN intro

Belangrijke info

Wil jij niet op de foto?

We laten graag iedereen zien hoe gezellig onze intro is. Doe jij mee aan de HAN Intro dan geef je ons toestemming om foto's en video's waarop jij staat te publiceren op onze online en offline media. Bezwaar? Meld dat dan bij de fotograaf of cameraman ter plekke of via de mail aan hanintro@han.nl.

Algemene voorwaarden

We stellen een aantal algemene voorwaarden tijdens de HAN Introductieweek. Zo is het belangrijk dat je bijzondere medische omstandigheden van te voren meldt. En uiteraard is het gebruik, bezit en verhandelen van drugs niet toegestaan. Meer weten? Lees alle voorwaarden even door.

docent wijst met pen naar papier

fe-no-me-naalAftermovie Intro 2022