studenten in lounge ruimte

Fysiotherapie

Een geheim lekken

Meike Geurtsen, 3e-jaars student, is een grensverkenner. Ze gaat het avontuur aan én blogt erover. Deze keer over wat ze op haar 1e stagedag leerde. En nee, het heeft niets te maken met leeruitkomsten en leerdoelen, maar alles met een simpele, gulle begroeting.

HAN Redactie
null
Fysiotherapie

Batterij opladen

Meike Geurtsen, 3e-jaarsstudent, is een grensverkenner. Ze gaat het avontuur aan én blogt erover. Deze keer over opstarten na de zomervakantie. Haar batterij laadt pas echt op als ze spontaan iets leuks kan doen met studiegenoten. Omdat het kan!

null
Meike Geurtsen
244119 foto van student Meike Geurtsen die op haar telefoon kijkt.
Fysiotherapie

Mierennest

Meike Geurtsen, 2e-jaarsstudent, is een grensverkenner. Ze gaat het avontuur aan én blogt erover. Deze keer vergelijkt ze de HAN met een mierennest. Het krioelt weer, en ja, daar moet ze wel even aan wennen.

null
Meike Geurtsen
277073 Een foto van student Meike Geurts die zit te relaxen op een schommel in een speeltuin.
Fysiotherapie

Pijlen

Meike Geurtsen, 2e-jaarsstudent, is een grensverkenner. Ze gaat het avontuur aan én blogt erover. Deze keer over elkaar de weg wijzen, en wat je dan weleens over het hoofd ziet.

null
Meike Geurtsen
291819 foto van Meike Geurtsen, student. Ze doet de handstand. Geplaatst door Rob van den Broek.
Fysiotherapie

Positief verspreidingsrisico

Meike Geurtsen, 2e-jaarsstudent Fysiotherapie, is een grensverkenner. Ze gaat het avontuur aan én blogt erover. Deze keer over hoe ze snakt naar een onverwachts gesprek, naar nieuwe prikkels. En hoe je die soms tussen de plakkerige spaghetti vindt.

HAN Redactie
277073 Een foto van student Meike Geurts die zit te relaxen op een schommel in een speeltuin.
Fysiotherapie

Op glad ijs

Meike Geurtsen, 2e-jaarsstudent, is een grensverkenner. Ze gaat het avontuur aan én blogt erover. Deze keer vergelijkt ze schaatsen met studeren. Je kunt niet oneindig oefenen op het droge, is haar conclusie. Begeef je eens op glad ijs!

null
Meike Geurtsen
259664 Foto van student Meike Geurtsen die op een step door de gang sjeest.
Fysiotherapie

QuaranTrain: sportief én leerzaam initiatief tijdens pandemie

Het begon allemaal als een kleinschalig initiatief van fysiotherapiedocent Joost van Wijchen en zijn studenten. Binnen de kortste keren groeide QuaranTrain uit tot een internationaal platform om mensen aan het bewegen te krijgen in coronatijd. Bijna een jaar na de start is dit nog steeds relevant.

HAN Redactie
Studente buiten sporten closeup
Fysiotherapie

7 vragen over het nieuwe COVID-19-portaal

Technologie kan fysiotherapeuten, diëtisten, ergotherapeuten en logopedisten beter laten samenwerken bij de revalidatie van COVID-patiënten. Lilian Beijer, van het lectoraat Werkzame Factoren in Fysiotherapie en Paramedisch Handelen, realiseerde met haar team een gloednieuw COVID-19 portaal.

HAN Redactie
Coronavirus COVID19 artist impression
Fysiotherapie

Een ommetje omkijken

Meike Geurtsen, 2e-jaars student, is een grensverkenner. Ze gaat het avontuur aan én blogt erover. Deze keer over haar drang om productief te zijn. En hoe die het soms wint van het omkijken naar een ander.

null
Meike Geurtsen
foto van student-blogger Meike Geurtsen. Het is een close-up.
Fysiotherapie

Andere dienstregeling

Meike Geurtsen, 2e-jaars student, is een grensverkenner. Ze gaat het avontuur aan én blogt erover. Deze keer over een treinrit, die haar ogen opende. Achterlopen? Dat kan alleen op een vooraf bedacht programma, niet op je eigen leerproces.

null
Meike Geurtsen
foto van student Meike Geurtsen die op haar telefoon kijkt.