Krachtig netwerk Commissie positief over consortium iXpact

22e205ea-0ceb-11ee-a213-02565807075b groep deelnemers iXbites event

Recent heeft de midterm review plaatsgevonden voor SPRONG iXpact. IXpact is het consortium dat als doel heeft om de aanwezige kennis rond gepersonaliseerd leren met en over ict, sectoroverstijgend (po, vo, mbo, hbo) te bundelen, te verbinden en verder uit te bouwen.

Professionaliseringsactiviteiten

iXpact bouwt voort op de verbinding van het iXperium Centre of Expertise Leren met ict in structurele regionale en/of sectorale samenwerkingen en langlopende projecten. Binnen iXpact is professionalisering ontwikkeld en een onderzoeksnetwerk opgezet.

Complimenten

De commissie die namens NRO/SIA de review uitgevoerd heeft, complimenteert het consortium met het krachtige netwerk en de activiteiten die tijdens en ondanks de coronaperiode zijn uitgevoerd. De commissie herkent de uitdagingen die iXpact heeft om de door onderwijspartners uitgesproken ambities en gevoelde noodzaak om te zetten in daadwerkelijke deelname aan professionaliseringsactiviteiten. Daarbij mag het consortium wat de commissie betreft (nog meer dan nu) oog hebben voor de resultaten, doorwerking en impact die optreden ná de trainingen die binnen iXpact ontwikkeld zijn.
 

Meer over iXpact

Al met al een positief oordeel over het sector-overstijgend samenwerken aan gepersonaliseerd leren met en over ict in dit project dat in ieder geval nog tot 2024 doorloopt.
Lees meer over iXpact.

3b6fdf54-0cfc-11ee-999b-02565807075b De iXpact radars. iXpact is een project van het iXperium