182698 BE keurmerk 4 sterren Hobeon DHO RGB

De Academie Built Environment heeft al een paar jaar het Hobéon 4-sterrenkeurmerk voor duurzaam hoger onderwijs. Dit krijg je niet zomaar!

Duurzame ontwikkeling is een actueel thema in steeds meer sectoren. Niet alleen in de wereld van energieopwekking en -transport, maar ook onze wereld van weg- en waterbouw, woningbouw en stadontwikkeling, in ons onderwijs en bij ons werkveld: overheden, bedrijven, ingenieursbureaus en kennisinstellingen. De sector bouw & infra vraagt om medewerkers met kennis van duurzame ontwikkeling en met innovatieve kwaliteiten.  

Duurzaamheid en circulariteit zit in de haarvaten van onze academie. De thema’s zijn al jaren onlosmakelijk verbonden met ons onderwijs, ons onderzoek en de bedrijfsvoering. Je ziet het overal terug. Dit werd door Hobéon beloond. Eerst met het 2- en 3-sterrenkeurmerk en later met het 4-sterrenkeurmerk duurzaam hoger onderwijs.

182698 BE keurmerk 4 sterren Hobeon DHO RGB

Extra certificaat

Afgestudeerden ontvangen, behalve hun diploma, ook een certificaat met dit keurmerk. Hiermee kun je aantonen dat je alles in huis hebt om duurzame ontwikkeling ook écht vorm te geven en dat je kunt werken volgens de principes van People, Planet en Prosperity.