Talent Academy

mensen in overleg/presentatie
no
AanmeldenTalent Academy
Terugnaar hoofdpagina
Meer weten?Neem contact op

Programma

Je kunt kiezen voor de academische of de leiderschapsroute.

Leiderschapsroute

Academische route

Als je de TA volgt en kiest voor de Academic Track, duik je de onderzoeksmethoden in, hoe moet je academische onderzoek doen en hoe schrijf je daar dan vervolgens over?

Als je de TA volgt en kiest voor de Academische route (ook wel 'Academic Track') duik je de onderzoeksmethoden in. Gedurende 1 jaar krijg je een stoomcursus waarin je leert hoe moet je academisch onderzoek doet en wat dat nou eigenlijk is. En als je zo'n onderzoek doet, wil je dat opschrijven, maar hoe? Ook dat leer je hier: de vaste onderdelen van academische publicaties en hoe je die tackelt als onderzoeker.  

Interesse in het volgen van een (universitaire) master of wil je gewoon eens snuffelen aan wat dat academische denken nou eigenlijk inhoudt?  Of misschien vind je het wel gewoon nuttig om deze bagage vast op te doen voor je aan je afstudeeronderzoek gaat beginnen. Wat je motivatie ook is: de academische route is het overwegen waard. 

  

Minor RU alleen nog voor huidige TA-studenten

De "RU-minor" is alleen nog toegankelijk voor studenten die in sept. '23 of eerder met de TA gestart zijn.

Voorheen bood de Talent Academy de mogelijkheid om een pre-master bij de Radboud Universiteit als minor te mogen volgen. 
Die optie bestaat nu alleen nog voor studenten die in 2023 of eerder met de Talent Academy gestart zijn. 
Voor die studenten is de volgende pagina ter informatie: beschikbare (pre-)masters en minor-vakkenpakketten.