business innovation studenten met sticky notes

De geformuleerde doelen en de stand van zaken rondom werkplekleren gebeurde aan de hand van good practices (waar ben je trots op) en verbeterpunten (waar maak je je zorgen over). De Honigfabriek, Thermion, Papendal, Liander en de Politieacademie boden gastvrij een kijkje in hun keuken en hun onderwi

Het project is gefinancierd tot eind 2015. Om de experimenten succesvol af te ronden en het leerproces door te zetten, werd de samenwerking voortgezet tot het einde van het studiejaar 2015/2016.  

Informatie delen

Werkplekleren is belangrijk voor het ontwikkelen van de professionele identiteit van studenten. Op de werkplek oefen je vakkennis en vakvaardigheden in reële beroepscontexten. Maar hoe optimaliseer je HAN-breed het leren in de beroepspraktijk? Hiervoor moeten opleidingen delen en van elkaar leren. 

Nieuws en artikelen

141473 Studenten en docent spelen met auto
Lectoraat BeroepspedagogiekAfscheid lector Loek Nieuwenhuis
192195 Lectoraat Loek Nieuwenhuizen Beroepspedagogiek
ALLE ACTUALITEITEN OP JE DIGITALE DEURMAT?
 

Ieder kwartaal bundelt de Academie Educatie haar kennis en activiteiten in de digitale nieuwsbrief 'Voor het leren van vandaag en morgen!' Ontvang het laatste nieuws over o.a. onze opleidingen, events, onderzoeksresultaten en samenwerkingen een aantal keer per jaar in je inbox! Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Overlegen en samenwerken