Willem de Boer

Willem de Boer is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management.

31015 Hardloopwedstrijd

Willem draagt als expert graag bij aan de sporteconomie, gezondheid, beweeggedrag, vermindering van zorgkosten en het verkleinen van sociaaleconomische verschillen.

7e2e3278-0cf7-11ee-ada6-02565807075b Portret expert Willem de Boer

Over Willem

Waarvoor kan je contact opnemen met Willem?

 • Alles op het gebied van sport
 • Alles over gezondheid
 • Alles over economie

Contactgegevens

 • Willem.deBoer@han.nl
 • Publicaties en blogberichten

  CORONACRISIS VERGROOT SOCIAAL-ECONOMISCHE VERSCHILLEN IN SPORT EN BEWEGEN

  De coronacrisis heeft de sociaal-economische verschillen in beweeggedrag aanzienlijk vergroot. Het is waarschijnlijk dat dit effect niet tijdelijk is, maar ook na de pandemie blijvende gevolgen heeft.

  30983 Fetsen fitnesstoestel

  Onderzoeksartikelen

  Willem de Boer heeft verschillende publicaties over allerlei onderwerpen. Alle onderwerpen sluiten aan bij zijn expertise en gaan terug tot 2002. Ook zijn er verschillende experimenten waar hij mee bezig is geweest

  131697 Student houdt flyers onder de arm tijdens de open dag HAN

  Financiële ranglijst Eredivisie 2023

  In het afgelopen seizoen behaalden de eredivisieclubs gezamenlijk een recordomzet en groeiden de aantallen volgers op de social media sterk. Dat blijkt uit het rapport “Financiële Ranglijst Eredivisie 2023”, dat is uitgebracht door het Sports & Economics Research Centre (SERC) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (academie Sport en Bewegen).

  386297 Teamsport is gezond. Het verlaagt zorgkosten

  Cursus Gedragsverandering

  Ben jij adviseur, beleidsmaker, manager, of houd je je op een andere manier bezig met het veranderen van gedrag? En merk je dat het soms lastig is om mensen in de juiste richting te bewegen? Dan is de Tweedaagse gedragsverandering iets voor jou!

  109958 manager leidt een zakelijke bijeenkomst met collega's en medische professionals
  draw-cta-title

  Sports Economics & Strategic Sports Management

  De maatschappelijk en economische waarde van sport vergroten, dat is waar experts binnen het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management (SESS) zich mee bezig houden. Het scala waarin HAN SENECA onderzoek doet naar effecten van sport en sportevenementen is breed.

  31015 Hardloopwedstrijd

  Blijf op de hoogte van de laatste onwikkelingen

  Regelmatig brengen we nieuws naar buiten vanuit HAN Sport en Bewegen over onderzoeken, projecten en evenementen binnen sport en bewegen, arbeid en gezondheid. Blijf ook op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief en/of bekijk ons weblog.

  410388 sport en bewegen, blog professionals
  draw-cta-title

  HAN Sport en Bewegen en HAN SENECA

  HAN Sport en Bewegen

  HAN Sport en Bewegen biedt bachelor- en masteronderwijs, doet onderzoek, werkt samen met sportorganisaties, levert stagiaires en nog veel meer. De academie streeft naar een goed aangesloten driehoek van onderwijs, onderzoek en praktijk.

  31034 Studenten op stoelen bij lage tafel lachend meisje horizontaal

  HAN SENECA

  Of je nu inzicht in jouw gezondheid wilt hebben, je preventief met je vitaliteit aan de slag wilt, je jezelf als professional verder wilt ontwikkelen via cursussen of dat je als ondernemer wat wil doen met de vitaliteit van jouw werknemers. Bij HAN SENECA kan je terecht.

  305292 entree han seneca k33

  Snel antwoord

  Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
  Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

  Openingstijden

  Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

   

  Liever bellen?

  Algemeen: 024 - 353 1262

  Fitness: +31 6 50162759