Jelle Schoemaker

Jelle Schoemaker is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sport Economics & Strategic Sports Management

Hardloopwedstrijd

Jelle helpt graag bij het inzichtelijk maken van niet-financiële opbrengsten van sport en bewegen en de maatschappelijke kosten en baten van sport en bewegen.

Portret expert Jelle Schoemaker

Over Jelle

Waarvoor kan je contact opnemen met Jelle?

  • Hulp bij het opzetten van onderzoek en evaluatie rondom maatschappelijke kosten en baten van sport en bewegen.

Publicaties en blogartikelen

Alles over sport

Jelle doet onderzoek naar economische aspecten rondom sport, zoals de relatie tussen contributieverhoging en ledenaantal of de baten en kosten rondom grote sportevenementen.

Beeld bij nieuwsbericht whitepaper onderzoek doen stuurkracht van leraren

Onderzoeksartikelen

Jelle doet economisch onderzoek naar de maatschappelijke en economische waarde van sport en bewegen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

praktijklokaal, les, economie, finance, orm, muur, post-it, scrum

Blogberichten

Jelle brengt regelmatig nieuwe onderzoeksresultaten naar buiten die allemaal te lezen zijn via het weblog. Lees over zijn onderzoeken omtrent de waarde van sport en sportevenementen.

sport en bewegen, blog professionals

Business Of Sports Acadamy

Geef je carriere een boost! Start met je persoonlijke ontwikkeling binnen de sport. Focus op professionele en persoonijke groei, verdieping in nieuwe methodes en actuele ontwikkelingen en maak kennis met de beste vak-experts uit de sportindustrie. Begin met wat belangrijk is voor jezelf.

Persoonlijke training met sport bal

Sportseconomie en Sportmanagement

De maatschappelijk en economische waarde van sport vergroten, dat is waar experts binnen het expertisegebied Sporteconomie en Sportmanagement zich mee bezig houden. Het scala waarin HAN SENECA onderzoek doet naar effecten van sport en sportevenementen is breed.

Hardloopwedstrijd

Blijf op de hoogte van de laatste onwikkelingen

Regelmatig brengen we nieuws naar buiten vanuit HAN Sport en Bewegen over onderzoeken, projecten en evenementen binnen sport en bewegen, arbeid en gezondheid. Blijf ook op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief en/of bekijk ons weblog.

sport en bewegen, blog professionals

HAN Sport en Bewegen en HAN SENECA

HAN Sport en Bewegen

HAN Sport en Bewegen biedt bachelor- en masteronderwijs, doet onderzoek, werkt samen met sportorganisaties, levert stagiaires en nog veel meer. De academie streeft naar een goed aangesloten driehoek van onderwijs, onderzoek en praktijk.

Studenten op stoelen bij lage tafel lachend meisje horizontaal

HAN SENECA

Of je nu inzicht in jouw gezondheid wilt hebben, je preventief met je vitaliteit aan de slag wilt, je jezelf als professional verder wilt ontwikkelen via cursussen of dat je als ondernemer wat wil doen met de vitaliteit van jouw werknemers. Bij HAN SENECA kan je terecht.

entree han seneca k33

Snel antwoord

Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

 

Liever bellen?

Algemeen: 024 - 353 1262

Fitness: +31 6 50162759