Jasper de Greef

Jasper de Greef is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Talent Identification & Talent Development

227044 Kinderen in een gymzaal met hesjes aan op de rug gefotografeerd

Jasper is betrokken bij het herkennen en ontwikkelen van sportief talent en bij implementatie van interventies/innovaties in het vakgebied van sport en bewegen.

400964 Portret expert Jasper de Greef

Over Jasper

Waarvoor kan je contact opnemen met Jasper?

Alles over sport- & beweegprogramma's voor kinderen in de basisschoolleeftijd en middelbare school

Contactgegevens

 • Jasper.deGreef@han.nl
 • Publicaties en blogberichten

  Michelin-sterren voor sport?

  Waarom bestaan er eigenlijk geen Michelin-sterren voor plekken waar kinderen sporten & bewegen? Of op zijn minst vliegende brigades die onaangekondigd een school of sportvereniging binnenvallen en die op dat ene moment kijken hoe de vlag erbij hangt? En dan het liefst controles door een onafhankelijke instantie.

  257554 De Ethische Commissie Onderzoek (ECO) controleert of we binnen de HAN integer onderzoek doen.

  KINDEREN VERDIENEN BETERE TRAINERS EN GYMDOCENTEN!

  Vroeger bestond een voetbalveld uit meer zand dan gras, wat boomstammen als doelpalen en de trainers zijn vrijwilligers of enthousiaste ouders. Hoe zit dat nu en wat zijn de gevolgen van de keuzes die gemaakt worden rondom trainersdiploma's?

  219978 Jongens voetballend

  In de driehoek: Talentherkenning en -ontwikkeling

  Talentherkenning in sport

  De opleiding voor iedereen die op een nieuwe manier naar talent wil kijken. Voor trainers, coaches, scientists, scouts, hoofden opleiding, buurtsportcoaches, docenten bewegingsonderwijs en technisch directeuren.

  31678 student geeft les aan kinderen

  TALENT IDENTIFICATION & TALENT DEVELOPMENT

  Binnen dit thema is het doel om beweegtalent van een kind te herkennen, te ontwikkelen en het daarna te begeleiden in de zoektocht naar de sport waar het talent zich het beste in kan ontwikkelen.

  228253 ALO driehoek project Montessori Talent Team 2020. oa Roel van Lavieren.

  Blijf op de hoogte van de laatste onwikkelingen

  Regelmatig brengen we nieuws naar buiten vanuit HAN Sport en Bewegen over onderzoeken, projecten en evenementen binnen sport en bewegen, arbeid en gezondheid. Blijf ook op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief en/of bekijk ons weblog.

  410388 sport en bewegen, blog professionals

  HAN Sport en Bewegen en HAN SENECA

  HAN Sport en Bewegen

  HAN Sport en Bewegen biedt bachelor- en masteronderwijs, doet onderzoek, werkt samen met sportorganisaties, levert stagiaires en nog veel meer. De academie streeft naar een goed aangesloten driehoek van onderwijs, onderzoek en praktijk.

  31034 Studenten op stoelen bij lage tafel lachend meisje horizontaal

  HAN SENECA

  Of je nu inzicht in jouw gezondheid wilt hebben, je preventief met je vitaliteit aan de slag wilt, je jezelf als professional verder wilt ontwikkelen via cursussen of dat je als ondernemer wat wil doen met de vitaliteit van jouw werknemers. Bij HAN SENECA kan je terecht.

  305292 entree han seneca k33

  Snel antwoord

  Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
  Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

  Openingstijden

  Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

  Liever bellen?

  Bellen: 024 - 353 1262