Heino van Groeningen

Heino van Groenigen is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Health Promotion & Performance.

102279 groepje actieve ouderen staat aan de startlijn van een hardloopbaan

Als expert is Heino graag betrokken bij buurtsportcoaching en bewegingsagogiek. Hij kan hier zijn kennis goed toepassen.

400960 Portret expert Heino van Groeningen

Over Heino

Waarvoor kan je contact opnemen met Heino?

 • Buurtsportcoach
 • Bewegingsagogiek

Contactgegevens

 • Heino.vanGroeningen@han.nl
 • Buurtsportcoach

  Werken aan een sportieve wijk vereist een structurele, integrale en gebiedsgerichte aanpak, die aansluit bij de situatie en beleving van wijkbewoners. Het in beweging brengen van wijkbewoners gaat niet vanzelf.

  31017 Hardlopen man vrouw buiten

  Health Promotion & Perfomance

  Health Promotion & Performance van HAN SENECA verbindt sport, bewegen en gezondheid. Gezondheid is immers van grote maatschappelijke waarde omdat het bijdraagt aan aspecten zoals vitaliteit, meedoen, beter presteren, groei en ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

  237750 vliegend eten

  Blijf op de hoogte van de laatste onwikkelingen

  Regelmatig brengen we nieuws naar buiten vanuit HAN Sport en Bewegen over onderzoeken, projecten en evenementen binnen sport en bewegen, arbeid en gezondheid. Blijf ook op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief en/of bekijk ons weblog.

  410388 sport en bewegen, blog professionals

  HAN Sport en Bewegen en HAN SENECA

  HAN Sport en Bewegen

  HAN Sport en Bewegen biedt bachelor- en masteronderwijs, doet onderzoek, werkt samen met sportorganisaties, levert stagiaires en nog veel meer. De academie streeft naar een goed aangesloten driehoek van onderwijs, onderzoek en praktijk.

  31034 Studenten op stoelen bij lage tafel lachend meisje horizontaal

  HAN SENECA

  Of je nu inzicht in jouw gezondheid wilt hebben, je preventief met je vitaliteit aan de slag wilt, je jezelf als professional verder wilt ontwikkelen via cursussen of dat je als ondernemer wat wil doen met de vitaliteit van jouw werknemers. Bij HAN SENECA kan je terecht.

  305292 entree han seneca k33

  Snel antwoord

  Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
  Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

  Openingstijden

  Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

  Liever bellen?

  Bellen: 024 - 353 1262