Kom werken aan een slimme, schone en sociale toekomst bij de HAN!

Bij de HAN zijn we changemakers. Met meer dan 4.000 collega’s - docenten, onderzoekers, ict’ers, facilitair medewerkers, adviseurs en online marketeers - werken we elke dag aan een slimme, schone en sociale toekomst. Word ook een changemaker en kom werken bij de HAN!

Medewerker van de HAN met colbertjasje en korte broek aan het werk achter de laptop in de natuur

Maak impact met je werk bij de HANSamen werken aan een slimme, schone, sociale toekomst

Hoe kunnen we de opwarming van de aarde remmen? Waarom leven mensen met een lage opleiding of laag inkomen korter? Hoe werken we slimmer samen aan vernieuwende oplossingen? De HAN gaat voor een slimme, schone en sociale toekomst. In onderwijs, onderzoek en met partners uit het werkveld. Wat is jouw bijdrage? Onze medewerkers vertellen je graag waarom ze doen wat ze doen. Zien we jou hier ook binnenkort? 

Medewerkers van de HAN kijken op laptops en overleggen met elkaar

Maak kennis met onze changemakers

Jos Sanders: toekomstbestendige arbeidsmarkt

Beroepen veranderen of verdwijnen in hoog tempo door digitalisering, automatisering en robotisering. Jos Sanders zet zich in voor een krachtige leerwerkomgeving waar professionals hun vaardigheden goed inzetten én deze bewust en toekomstgericht verder ontwikkelen. Zo worden organisaties meer wendbaar!

Lectoraat Leren tijdens de beroepsloopbaan jos sanders

Menno Merts: schone oplossingen voor bedrijven

Menno Merts draagt zijn steentje bij aan de duurzaamheidstransitie. Hij onderzoekt, samen met studenten, wat de meest geschikte hernieuwbare brandstof is. "We werken aan oplossingen waar bedrijven daadwerkelijk mee aan de slag kunnen."

347978 Headerfoto Menno Merts Onderzoekers van de HAN

Maya Sapelli: duidelijke data voor iedereen

Maya Sapelli maakt de uitkomsten van datascience toegankelijk. "Uiteindelijk gaat het om de meerwaarde van de datatoepassing en de persoon die de datatoepassing gebruikt. Die moeten we niet uit het oog verliezen." In een vroeg stadium neemt zij gebruikers mee in het proces.

356410 Foto Maya Sappelli, onderzoekers van de HAN

JOIN DE HAN EN WORD EEN CHANGEMAKER

De wereld staat voor grote uitdagingen. Bij de HAN gaan we deze uitdagingen graag aan. Wij zijn changemakers; elke dag ontwikkelen we oplossingen die bijdragen aan een slimme, schone en sociale toekomst. Maak kennis met onze changemakers en lees hoe we dat doen. Ook impact maken? Join de HAN.

428388 Changemakercampagne, let's change the way we consume, consumeren, krekel, Nijmegen, vervreemding