Post-hbo Financial Controlling (module)

Studievoortgang student gesprek overleg, FM Commerciele economie
Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

De opleiding start 3 november 2022 en 2 februari 2023

Wil jij verder groeien als financial controller? Heel gericht je kennis van administratieve processen in organisaties verdiepen? Dan is de module Financial Controlling van de HAN i.s.m. Nyenrode precies iets voor jou.

In het kort

  7 maandenDuur
  14.00-21.00 uurElke donderdag
  hbo+Niveau
  8-12 uurStudiebelasting
  € 6.000,-Kostenbtw-vrij

Voor wie is Financial Controlling?

Als financial controller heb je veel kennis en inzicht nodig. Over regelgeving en administratieve en financiële processen in je organisatie. Om financiële cijfers te analyseren en om op managementniveau te sturen. Werk jij als financieel professional en ben je op zoek naar een korte module waarmee je heel gericht werkt aan verdieping en verbreding van jouw financieel-economische kennis van de administratieve processen in organisaties? De module Financial Controlling is een specialisatiemodule van de post-bachelor opleiding Controlling. De module is los te volgen en duurt 7 maanden.

Andere deeltijdopleidingen accountancy en control.

Partner van Nyenrode

De HAN biedt deze opleiding aan in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. Zij zijn verantwoordelijk voor lesmateriaal en tentamens. Jij weet dus dat er twee sterke opleiders achter staan die kwaliteit, aansluiting met de arbeidsmarkt en hoge toegevoegde waarde als prioriteit hebben. 

Wat levert het je op?

 • Certificaat Financial Controlling. 
 • Op je certificaat komt 'Powered by Nyenrode' te staan.

Heb je zowel de module Financial Controlling als de module Business Controlling afgerond? Dan kun je instromen in de verkorte Master of Science in Controlling van Nyenrode Business Universiteit.

Voordelen bij de HAN

 • Startgarantie.
 • Vier startdata per jaar: in september, november, februari en april.
 • Geen lessen in de schoolvakanties.
 • Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht.
 • Ervaren docenten en hoge studenttevredenheid.
 • Makkelijk bereikbaar met zowel de auto als de trein.

Programma module Financial Controlling

Deze specialisatiemodule is breed opgezet met vakken uit 4 verschillende vakgebieden; informatievoorziening, financieel-economisch, bedrijfskundig en ondersteunend.

Regel een adviesgesprek of meld je aan

Twijfel je nog? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan! Bij de HAN, telefonisch of via Teams. Tijdens het gesprek bespreken we of de opleiding aansluit bij jouw verwachtingen, ambities en mogelijkheden. Weet je al dat je wilt starten? Meld je dan aan.

33919 Overlegen en samenwerken

Ervaring van student Govert

"De opleiding brengst financials uit verschillende sectoren bij elkaar. Dat vond ik echt heel interessant."

Natuurlijk leer je veel, maar je ontwikkeld vooral ook je persoonlijkheid als belangrijke spil in de organisatie.

Verdere informatie

Heb je een vraag?

Er is geen omschrijving beschikbaar

StudiekostenVraag het STAP-budget aan!

Schrijf je je in voor de module Financial Controlling? Dan kun je vanaf 1 maart 2022 een STAP-budget van maximaal €1.000,- aanvragen. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie. Het is een subsidie van de overheid waarmee je je kunt blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan. 

31727 groep studenten tijdens hoorcollege

Open Avond 16 novemberOntmoet je nieuwe netwerk!

Waarom kiezen voor een opleiding bij de HAN? Nou, omdat je bij de HAN samen leert. Maakt niet uit hoe oud je bent en wat je ervaring is. Mensen in je klas kunnen je verder helpen, inspireren of nemen inzichten uit de praktijk mee. Door je eigen werkplek en die van je klasgenoten kom je ook in contact met bedrijven. Dit begint al op de Open Avond, waar je studenten en werkgevers kunt ontmoeten. Een extra reden om naar de volgende Open Avond te komen op woensdag 16 november 2022.

317759 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Financien en Rechten op LvS10.

Meer accountancy en control opleidingenBekijk ons volledige aanbod

De HAN is dé opleider voor accountancy en control. Bekijk welke deeltijdopleidingen wij aanbieden op post-hbo, master, associate degree en bachelor niveau.

eceonomie-management-recht