Post-hbo Accountancy en Controlling (schakeltraject)

eceonomie-management-recht
Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

De opleiding start13 januari 2023

Wil jij je omscholen tot accountant of controller? Maar heb je niet de juiste vooropleiding? Nyenrode en HAN werken samen om jou in 10 maanden op te leiden tot finance professional. Zo maak je stap voor stap je ambities waar.

In het kort

  10 maandenDuur
  9.00-16.00 uurCollege op vrijdag
  hbo+Niveau
  16-18 uurStudiebelasting(colleges + zelfstudie)
  € 7.900,-Kosten

Voor wie is deze opleiding?

Wil jij je omscholen naar een financiële functie? Of werk jij al als assistent accountant, assistant controller of op een financiële administratie maar mis je financiële kennis op hbo niveau? Of wil je een vervolgopleiding doen in de accountancy of controlling, maar heb je niet het juiste hbo- of wo-diploma, bijvoorbeeld omdat je de Pabo of Hotelschool hebt gedaan? Het Schakeltraject Accountancy en Controlling leidt jou in sneltreinvaart op tot finance professional. 

Andere deeltijdopleidingen accountancy en control.

Partner van Nyenrode

De HAN biedt deze opleiding aan in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. Zij zijn verantwoordelijk voor lesmateriaal en tentamens. Jij weet dus dat er twee sterke opleiders achter staan die kwaliteit, aansluiting met de arbeidsmarkt en hoge toegevoegde waarde als prioriteit hebben. 

Wat levert het je op?

 • Een financieel diploma* op post-bachelor niveau.
 • Op je diploma komt 'Powered by Nyenrode' te staan.
 • Na dit schakeltraject bezit je hetzelfde niveau als een hbo-bedrijfseconoom.
 • Uitbreiding van je professionele netwerk.

Je kunt na deze opleiding doorstuderen, bijvoorbeeld:

* Aan dit diploma kan niet een in de WHW bedoelde graad worden ontleend.

Voordelen bij de HAN

 • Startgarantie.
 • Geen lessen in de schoolvakanties.
 • Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht.
 • Ervaren docenten en hoge studenttevredenheid.
 • Makkelijk bereikbaar met zowel de auto als de trein.

De kleine klassen vind ik een pluspunt. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en contact met de docenten.

Programma Schakeltraject Accountancy en Controlling

Je leert tijdens de opleiding veel. Doel is om je in korte tijd de vereiste kennis bij te brengen. Zodat je goed kunt functioneren als financial. In de eerste 2 weken bieden we een basisprogramma bedrijfsadministratie aan van 4 dagen. Daarna vervolg je de opleiding 1 dag in de week, op vrijdag. Je krijgt de benodigde kennis in erg compacte vorm aangeboden. De wisselwerking tussen de opleiding en je werk is daarom belangrijk.

Regel een adviesgesprek of meld je aan

Twijfel je nog? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan! Bij de HAN, telefonisch of via Teams. Tijdens het gesprek bespreken we of de opleiding aansluit bij jouw verwachtingen, ambities en mogelijkheden. Weet je al dat je wilt starten? Meld je dan aan.

33919 Overlegen en samenwerken

Ik hoopte meer financieel inzicht op te doen. Dit is 100% gerealiseerd! Ik heb zoveel geleerd tijdens het schakeltraject. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen!

Als ik terugkijk ben ik trots op wat ik heb geleerd, hoe ik ben gegroeid en hoe ik het allemaal voor elkaar heb gekregen.

Verdere informatie

Heb je een vraag?

Er is geen omschrijving beschikbaar

Open Avond 16 novemberOntmoet je nieuwe netwerk!

Waarom kiezen voor een opleiding bij de HAN? Nou, omdat je bij de HAN samen leert. Maakt niet uit hoe oud je bent en wat je ervaring is. Mensen in je klas kunnen je verder helpen, inspireren of nemen inzichten uit de praktijk mee. Door je eigen werkplek en die van je klasgenoten kom je ook in contact met bedrijven. Dit begint al op de Open Avond, waar je studenten en werkgevers kunt ontmoeten. Een extra reden om naar de volgende Open Avond te komen op woensdag 16 november 2022.

317759 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Financien en Rechten op LvS10.

StudiekostenVraag het STAP-budget aan!

Schrijf je je in voor het schakeltraject Accountancy en Controlling? Dan kun je vanaf 1 maart 2022 een STAP-budget van maximaal €1.000,- aanvragen. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie. Het is een subsidie van de overheid waarmee je je kunt blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan. 

31727 groep studenten tijdens hoorcollege

Meer accountancy en control opleidingenBekijk ons volledige aanbod

De HAN is dé opleider voor accountancy en control. Bekijk welke deeltijdopleidingen wij aanbieden op post-hbo, master, associate degree en bachelor niveau.

eceonomie-management-recht