Post-hbo Business Controlling (module)

Student met docent in overleg bij de opleiding Controlling, module Business Controlling
Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod

De opleiding start 9 februari 2023 en 2 september 2023

Als business controller heb je veel expertise en inzicht nodig. Wil jij op managementniveau opereren en heel gericht je kennis van administratieve processen verdiepen? Dan is de module Business Controlling van de HAN i.s.m. Nyenrode precies iets voor jou.

In het kort

  7 maandenDuur
  14.00-21.00 uurElke donderdag
  hbo+Niveau
  8-12 uurStudiebelasting
  € 6.000,-Kostenbtw-vrij

Voor wie is Business Controlling?

Als business controller heb je veel expertise en inzicht nodig. De operationele en financiŽle gang van zaken in je organisatie kan complex zijn. Ook moet je de vaardigheden hebben om op managementniveau te opereren. Ben jij een financieel professional en wil je heel gericht je financieel-economische kennis van de administratieve processen in organisaties verbreden en verdiepen? Volg dan de module Business Controlling. Deze module is onderdeel van†de post-hbo opleiding Controlling. De module is los te volgen en duurt 7 maanden.

Alle deeltijdopleidingen accountancy en control bij de HAN

Partner van Nyenrode

De HAN biedt deze opleiding aan in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. Zij zijn verantwoordelijk voor lesmateriaal en tentamens. Jij weet dus dat er twee sterke opleiders achter staan die kwaliteit, aansluiting met de arbeidsmarkt en hoge toegevoegde waarde als prioriteit hebben.†

Wat levert het je op?

 • Certificaat post-hbo Business†Controlling.†
 • Op je certificaat komt 'Powered by Nyenrode' te staan.

Heb je zowel de module Business Controlling als de†module Financial†Controlling afgerond? Dan kun je instromen in de verkorte Master of Science in Controlling van Nyenrode Business Universiteit.

Natuurlijk leer je veel, maar je ontwikkeld vooral ook je persoonlijkheid als belangrijke spil in de organisatie.

Voordelen bij de HAN

 • Startgarantie.
 • Drie†startdata per jaar: in februari, september en†november.
 • Kleine†groepen,†veel persoonlijke aandacht.
 • Ervaren docenten en hoge studenttevredenheid.
 • Makkelijk bereikbaar met zowel de auto als de trein.

Programma post-hbo Business Controlling

Deze specialisatiemodule is breed opgezet met vakken uit 4 verschillende vakgebieden; informatievoorziening, financieel-economisch, bedrijfskundig en ondersteunend.

Persoonlijk opleidingsadvies

Op basis van je huidige loopbaan en leerdoelen geven we je graag persoonlijk opleidingsadvies. Dat kan bij de HAN, telefonisch of via Teams.

Ervaring van student Govert

"De opleiding brengst financials uit verschillende sectoren bij elkaar. Dat vond ik echt heel interessant."

Verdere informatie

Contact

Heb je vragen over deze opleiding? Wij helpen je graag verder.

Open Avond 8 maart:†Ontmoet je nieuwe netwerk!

Waarom kiezen voor deze opleiding bij de HAN? Nou, omdat je bij de HAN samen leert. Mensen in je klas kunnen je verder helpen, inspireren of nemen inzichten uit hun bedrijf†en werkplek mee. Dat begint al op de Open Avond, waar je studenten kunt ontmoeten. De volgende Open Avond is op woensdag 8†maart†2023. Meer informatie over het programma volgt een aantal weken voor het event.

317759 Low Resolution, Klas met deeltijd en duale studenten bij de HAN University of Applied Sciences studierichting Financien en Rechten op LvS10.

Misschien ook interessant voor jou

Controlling

Organisaties worden steeds complexer. Als controller heb je diepgaande kennis, kunde en inzicht. Maar ook de vaardigheid om in het managementteam mee te draaien. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan is deze opleiding precies iets voor jou! Duur: 1 jaar.

32878 project-docent

Module Financial Controlling

Wil jij gericht je kennis over regelgeving en administratieve processen in organisaties verdiepen? Op managementniveau kunnen opereren? Dat kan met deze losse module van de opleiding Controlling. Duur: 7 maanden.

Studievoortgang student gesprek overleg, FM Commerciele economie

(Pre-) Master of Science in Controlling

Wil jij vanaf het hbo doorstromen en de universitaire titel MSc in Controlling halen? Volg het eerste jaar (de pre-master) bij de HAN en de masterfase bij Nyenrode. Duur: 2,5 jaar.

en-student-gesprek-overleg

Cursus CSRD: rapporteren over duurzaamheid

Leer in 6 bijeenkomsten hoe een organisatie kan rapporteren over duurzaamheid. Unieke opzet door de combinatie van de meest actuele theorie met aangereikte praktische handvatten en praktijkopdrachten. Duur: 2 maanden. Kan ook incompany.

343461 Foto van twee mensen in overleg met een tablet in kantoorruimte met planten voor projectpagina van het ass. lectoraat Sustianable Finance & Tax.

Overzicht opleidingen financieel management

De HAN is dť opleider voor accountancy en control. Bekijk welke deeltijdopleidingen wij aanbieden op post-hbo, master, associate degree en bachelor niveau.

32881 gesprek-studeren-gebouw