Dit is je studie

De deeltijd Master Social Work duurt 2 jaar en bestaat uit 3 inhoudelijke programma’s. Je leert online, krijgt les van gerenommeerde (gast)docenten en start direct met een onderzoek in je eigen praktijk. Je krijgt studiecoaching en projectbegeleiding en leert actief van en met je medestudenten.

Een master van 2 jaar werken en lerenDe opbouw van je studie

In de opleiding werk je aan een concreet verbeterproject volgens 3 inhoudelijke programma’s: Social Work Theory, Research & Improvement en Professional Leadership. Je sluit je studie af met een meesterproef in de vorm van een essay en een mondelinge verdediging. De totale studiebelasting is 60 ECTS.

Programma

Jolanda van Ommen, maatschappelijk werker bij KempenhaegheErvaringen van studenten en werkgevers

“Ik weet door de Master Social Work wat de meerwaarde van onderzoek is voor de sociale praktijk. Ik heb geleerd vanuit meervoudig perspectief naar vraagstukken te kijken. Ik  verbind de wetenschap met de praktijk. Dat komt zowel mijn professionaliteit als die van het team ten goede”.
 

Renee Dabekaussen, hoofd Dienst Maatschappelijk Werk bij Kempenhaeghe

“Jolanda heeft een tool voor feedbackgericht werken ontwikkeld. Deze zet nu elke medewerker bij elke nieuwe cliënt in. Ze heeft alles vanuit de opleiding goed theoretisch onderbouwd en daarmee haar collega’s overtuigd. Omdat het team in de ontwikkeling is meegenomen, was er draagvlak.”

Volgende paginaKom goed beslagen ten ijs

Alles wat je wilt en moet weten over de HAN deeltijd Master Social Work.