Aanmelden Master Physician Assistant

Bedankt voor uw interesse in deze masteropleiding. Wij ontmoeten u graag bij de HAN. Het studiejaar begint officieel op 1 september. Aanmelden gaat via uw werkgever: hij/zij reserveert voor u een opleidingsplek.  Welke stappen en wanneer wat? Kijk bij Zorgmasters.nl 

Weet u nog niet of u met de MPA wilt starten? Wilt u meer informatie? En vraagt u zich af wat beter bij u past: Physician Assistant of Verpleegkundig Specialist? Onderstaande info kan helpen.

Toelatingsvoorwaarden 
Check de toelatingsvoorwaarden. Voldoet u daaraan, ga dan met uw (toekomstige) werkgever in gesprek over een opleidingsplaats als PA-i.o. Check of uw werkgever een opleidingsplaats heeft gereserveerd. Dat moet namelijk al vooraf gebeuren vanwege het grote aantal aanmeldingen.
Bent u geselecteerd als de toekomstige PA-i.o. dan geeft uw werkgever dit, aanvullend op de eerdere reservering, mét uw CV door aan de opleiding. Ga na of dat ook inderdaad gebeurd is.

Adviesgesprek
Voldoet u aan de toelatingsvoorwaarden maar heeft u nog vragen? Vraag een adviesgesprek aan en u ontvangt zo snel mogelijk bericht van de opleiding.

Aanmelden via Studielink
Na -indien van toepassing- een controle op uw toelaatbaarheid, nodigt de opleiding u uit om u aan te melden bij Studielink.